Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 słuchaj Ive u Was w Tarnobrzegu strasznie nie gościnne ludziska ...wiesz coś o tym :gwizdanie: wiem , jest tam taki jeden co mi działa na nerwy, jebłem mu ignora i mam spokój też miałem z nim styczność ...bardzo nie grzeczny i hamski ...wciąż mnie wyrzuca z reviru :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 szkoda gadać chamstwo i prostactwo :gwizdanie:
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a Tobie Ive się tam nie nudzi już na tym urlopie
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 nudzi się w h*j , chciałem przyjechać ale co będę robił ,teraz u nas jest ekipa remontowa , a bez sensu jechać do pracy na śniadanie i obiad :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a Tobie Ive się tam nie nudzi już na tym urlopie no wlasnie... wracaj do WLKP tu sa porzadne ludziska
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ciekawe a gdzie Musashi mam nadzieję że zdrowieje
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...chyba Dorota mu pomogła w tym??
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...chyba Dorota mu pomogła w tym?? myślisz że lanie dostał na zachęte
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 myślisz że lanie dostał na zachęte ...wiedziałem ,że z nim jest coś nie tak , a taki miły i fajny chłopak się wydawał :gwizdanie:
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 myślisz że lanie dostał na zachęte ...wiedziałem ,że z nim jest coś nie tak , a taki miły i fajny chłopak się wydawał :gwizdanie: powiem tak ....źle trafił, baba komandos to masakra
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 powiem tak ....źle trafił, baba komandos to masakra ...no to rzeczywiście ;(
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 dobry Ty się tak nie ciesz , bo Dorota patrzy :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 słuchaj Ive u Was w Tarnobrzegu strasznie nie gościnne ludziska ...wiesz coś o tym :gwizdanie: wiem , jest tam taki jeden co mi działa na nerwy, jebłem mu ignora i mam spokój słuchaj Ive u Was w Tarnobrzegu strasznie nie gościnne ludziska ...wiesz coś o tym :gwizdanie: wiem , jest tam taki jeden co mi działa na nerwy, jebłem mu ignora i mam spokój też miałem z nim styczność ...bardzo nie grzeczny i hamski ...wciąż mnie wyrzuca z reviru :gwizdanie: a to stad ktos?
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a to stad ktos? podobno tak , ale jest nie do namierzenia, taki sukinkot dobry
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 dobry Ty się tak nie ciesz , bo Dorota patrzy :gwizdanie: ojej, nie wiedzialem ze u mnie taky terror
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ojej, nie wiedzialem ze u mnie taky terror ja tez nie wiedziałem Madas mi powiedział , no cóż współczuję , kiedyś będzie lepiej
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ojej, nie wiedzialem ze u mnie taky terror ja tez nie wiedziałem Madas mi powiedział , no cóż współczuję , kiedyś będzie lepiej hmm, a moze sie pomylil
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 a to już nie wiem , musicie się dogadać
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ojej, nie wiedzialem ze u mnie taky terror ja tez nie wiedziałem Madas mi powiedział , no cóż współczuję , kiedyś będzie lepiej hmm, a moze sie pomylil co Ty wiem co mówie .... widzisz dopiero teraz się dowiedziałeś ... :gwizdanie: a co Ty od ranka z moją żoną sobie piszesz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi