Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ojej, nie wiedzialem ze u mnie taky terror ja tez nie wiedziałem Madas mi powiedział , no cóż współczuję , kiedyś będzie lepiej hmm, a moze sie pomylil co Ty wiem co mówie .... widzisz dopiero teraz się dowiedziałeś ... :gwizdanie: a co Ty od ranka z moją żoną sobie piszesz :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive :gwizdanie: jak kota nie ma....
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive zabierz modem i po problemie hyhyhy
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive zabierz modem i po problemie hyhyhy ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive zabierz modem i po problemie hyhyhy pomyślę ...pomyśle
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive zabierz modem i po problemie hyhyhy ja z domu zarabiać forse a oni od razu mnie obgadują ...mówię Ci Ive zabierz modem i po problemie hyhyhy pomyślę ...pomyśle sa komorki
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 sa komorki noż w komórce chcecie się już spotykać
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...skandal powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 sa komorki noż w komórce chcecie się już spotykać wiesz w ktorej :gwizdanie: ...skandal powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...skandal powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie: poczekaj, poczekaj najpierw auto mi przepisz...
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...skandal powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie: poczekaj, poczekaj najpierw auto mi przepisz... cwaniak
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 ...skandal powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie: poczekaj, poczekaj najpierw auto mi przepisz... auto zostawie Julce i zapisze zrazu do Klubu
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie: jak co, powiedz kiedy. to ci pomoge
variocustoms Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 madas wycieczka chętnie ale jak wiesz to na razie finanse się usrały, jak wrócą do normy to pomyślę o przyjemnościach. Pozdrówka
Iverson Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 vario- wpisz się bez przesady w 200zl się zamkniesz na wycieczce
Madas Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 madas wycieczka chętnie ale jak wiesz to na razie finanse się usrały, jak wrócą do normy to pomyślę o przyjemnościach. Pozdrówka zapomniałem zupełnie Bartek .... cholera za ok tygodnia będzie wiadomo o kosztach przybliżonych więc ocenisz Swoje możliwości i się wpiszesz [br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 13:59_________________________________________________ powiedz co ja mam o tym myśleć Ive ..... prawdopodobnie popełnie samobuja :gwizdanie: jak co, powiedz kiedy. to ci pomoge od kiedy Ty się taki pomocny zrobiłeś jak już tak to pożycz z 300 tyś
Rekomendowane odpowiedzi