Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

petr a jak furak. duzo zostalo do reaktywacji? :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do regulacji został aktuator - turbo pompuje za mało na 1., 2. i 3. biegu, na 4. i 5. wskazóweczka na zegarku skacze mi do 0.6-0.7 bara :evil: w weekend postaram się to wyregulować i zmierzyć moc.

za jakiś miesiąc wymiana sprzęgła (o ile nie skończy się wcześniej, bo już ślizga się mocno) i zlikwidowanie przedmuchu w wydechu (prawdopodobnie łącznik elastyczny). a, i katalizator wyrzucę :) no, to znasz już moje najbliższe plany dotyczące auta :P

Opublikowano

nie czekaj ze sprzeglem. slizgajace sie sprzeglo produkuje mnostwo syfu ktory zbiera sie w budowie sprzegla. poztym jak chcesz mierzyc moc skoro sprzeglo nie dziala tak jak trzeba? :tongue4:

Opublikowano

ślizga się tylko przy ostrym ruszaniu na 1. i przy zmianie na 2., na 3. i 4. nie - a na tych biegach się hamuje.

Opublikowano

przeprosiliscie niedziele? :cool:

Opublikowano

eee tam, dalej się obrażamy :wink4:

Opublikowano

ja tam chłopaki sie zapodam do was na spota jak tylko wytrzeźwieje :sick3::polew:

Opublikowano

to wstępnie przyszły tydzień??? No ale wiem na 100% że mam wolne hehe :gwizdanie: Musashi może wkońcu uda nam się podpiąć VAG-a co??

Opublikowano

ślizga się tylko przy ostrym ruszaniu na 1. i przy zmianie na 2., na 3. i 4. nie - a na tych biegach się hamuje.

sadzisz ze skoro nie czujesz ze sie slizga na wyzszych biegach to sie rzeczywiscie nie slizga??? ;)

na hamowni sprzeglo dostaje porzadnie w dupe i gwarantuje ze na wykresie zobaczysz ten poslizg[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 09:04 _________________________________________________

to wstępnie przyszły tydzień??? No ale wiem na 100% że mam wolne hehe :gwizdanie: Musashi może wkońcu uda nam się podpiąć VAG-a co??

ostatnio wszyscy chetni zostali zVag-owani :gwizdanie:

Opublikowano

hehe to fakt jeszcze nikogo kolejka nieomineła :gwizdanie: hehe /........ :naughty:

Opublikowano

wybieramy dzień spota - sobota czy niedziela? - godz 16oo

zapraszamy do ankiety

Opublikowano

mi tym razem jest bez róznicy mam wolne to czy sobota , czy niedziela to odrazu mozesz zrobić listę i mnie wpisać :evil: :th:

Opublikowano

spoko. komu zupelnie obojetnie, moze nie glosowac. :th:

Opublikowano

w sumie mi też bez różnicy także nie głosuję. Tylko ,że jak nie zagłosuje to nie znam wyniku hyhyhy-który to mod tak zrobił :tongue4:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

zawsze mozemy pójść na kompromis z tymi co im nie będzie pasowało w dany dzień :gwizdanie: ,więc ci co im obojętne dostosują się do większości :mysli:

Opublikowano

Dostosowany również :th: :a4fan: :a4fan: :a4fan:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 12:50 _________________________________________________Kurde ale mi się kliknęło :gwizdanie: sorry

Opublikowano

i co rada starszych zaplanowała Musashi??? gdzie ,kiedy ,godzina :mysli:

Opublikowano

odnisnie dnia - glosowanie konczy sie jutro.

godz. 16.00.

miejsce tymczasowo king cross. jako ze dach jest nad glowa, a kwiecien plecien narazie nam leje na glowe prawie codziennie.