Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 2-3 tygodnie :>

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

haha, a zalapales sie chocaz na wesele? :naughty:

musashi to kiedy następny spot ?

-może za tydzień

Opublikowano

nastepny spot proponuje za 2 tygodnie sobota 19 lub niedziela 20 kwietnia. jest szansa na ciepelko.

moze bysmy sie pod chmurka spotkali, a nie pod betonem.

Opublikowano

no kolejny spocik sie zapowiada super :>.no jak bedzie pogada ladna to pod chmurka moze byc:)

Opublikowano

Jestem za :th: grill i takie tam :drunk: tylko miejsce :mysli: jeszcze jest czas coś się wymyśli :naughty:

Opublikowano

Kola.. dzieki własnie wczoraj sie skapnołem :gwizdanie: no ale przynajmniej dzieki niemu wiem że moge zawsze na was liczyc :kox: ...................................................... :a4fan: ( co do spociku 19 -20....juz załanczam sie na liste :audi: )

Opublikowano

koledzy a moze bysmy cos pomysleli nad tymi nalepkami klubowymi,co ostatnio na spocie wspominalismy :>

Opublikowano

czekamy na ladne nowe logo klubowe :gwizdanie: wtedy pewnie sie cos zorganizuje.[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 20:09 _________________________________________________no dobra to powtorka z rozrywki sobota??? czy niedziela?

zakladam ze godz 16oo

Opublikowano

godzina moze byc taka jak wczesniej :)mi pasuje w sobote i w niedziele obojetnie :wink4:

Opublikowano

Naklejki :kox: to jest to co uwielniam :naughty: wymyślmy jakies logo a z reszte postaram sie załatwić......... :hi: także Klubowicze do dzieła......... :naughty:

Opublikowano

w sobote za 2 tygodnie czyli 19.04 ide na wesele, bedzie ostro :naughty::drunk: wiec ja raczej sie pisze na niedziele.

może kolejna ankieta kiedy wam pasuje spot ??

Opublikowano

Fajnie było na spociku.

Następny faktycznie można zrobić na świeżym powietrzu znam takie miejsce w Kamionkach, są stoły, grill i stawy. Za małą kasę udostępnią.

pozdro

Gary

Opublikowano

marioti zanieś do pierwszej lepszej agencji reklamowej (wizytówki pieczątki takie tam) i za frytki ci wytną,

fajny motyw :quattro:

Opublikowano

Pany zróbmy następnego spota w niedzielę może, co??

Opublikowano

też jestem bardziej za niedzielą - jeśli bedzie w sobote to znowu mnie nie będzie :(

Opublikowano

pet3r zgłoś sie do mnie to coś zadziałamy z tą jaszczurką :naughty: .

Opublikowano

petr

rozumiem ze chcesz wpuscic ta jaszczurke do turbiny, zeby jak chomik w karuzelce nakrecala, ci wiecej KM i przy okazji pozbyc sie turbo dziury :naughty:

:gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie, nawet koks już jej kupiłem i komplet strzykawek coby poza 2XX KM wyjść :D a tak poważnie, chcę zdjąć wszystkie oznaczenia z klapy i zostawić tylko tego gekonka :)

Opublikowano

Szkoda, że nie mogłem przyjechać. :( Postaram się być na następnym spocie. A co do tej jaszczurki, też bym się pisał na taką naklejeczke tylko na szybe. :-)