Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę pojechać autem, niż busem. Ale to jak będzie w końcu wszystko tiptop w aucie.

Na spociku będziemy.

btw, mam nowy telefon :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wolę pojechać autem, niż busem. Ale to jak będzie w końcu wszystko tiptop w aucie.

Na spociku będziemy.

btw, mam nowy telefon :decayed:

ale to będzie autokar ...będą jaja dalej wpisujcie się ... :naughty:

ja też mam nowy telefon od wczoraj :gwizdanie:

Opublikowano

O, jaki toż model?

Ja mam SE C902 - super zabawka :>

Opublikowano

O, jaki toż model?

Ja mam SE C902 - super zabawka :>

no fajny ten SE C902 ....

ja zaś mam Motkę V9 bo idealnie współgra z BT AUDI .... i poza baterią jest :kox:

Opublikowano

Ojciec chciał wziąć V9kę, ale go trochę gościu od telefonów trwałością postraszył i bierze Samsunga F480.

Opublikowano

Ojciec chciał wziąć V9kę, ale go trochę gościu od telefonów trwałością postraszył i bierze Samsunga F480.

a co są nietrwałe ??

moja V547 działa do dzisiaj i użytkownik tego telefonu bardzo jest zadowolony ... czy chdzi tylko o ten mode V9??

Opublikowano

Chodzi o serię V, ja mówiłem że to wszystko zależy od użytkowania telefonu, jeżeli ktoś nosi go w kieszeni od koszuli, albo w torbie, to nie ma problemu z trwałością. Ale cóż...

Opublikowano

Chodzi o serię V, ja mówiłem że to wszystko zależy od użytkowania telefonu, jeżeli ktoś nosi go w kieszeni od koszuli, albo w torbie, to nie ma problemu z trwałością. Ale cóż...

no ja raczej telefon noszę w vezpiecznym dla niego miejscu i nie wyjmuje go w aucie bo łaczę się przez BT ...więc chyba będzie ok :naughty:

Opublikowano

wlasnie dostalem odpowiedz ceny czesci rozrzadu od kolegi TOM77... jak dolicze filtr odmy i termostat z ASO i olej od kolegi dzika i odpale kumplowi za robote to sie zamkne w 2000zl :kwasny:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 18:32_________________________________________________a jak myslicie przeplacac za filtry KNECHT czy zostac przy MANN?? :mysli:

Opublikowano

a jak myslicie przeplacac za filtry KNECHT czy zostac przy MANN?? :mysli:

a ile zaoszczedzisz 50zl?

Opublikowano

dokładnie 30 :decayed:

Opublikowano

dokładnie 30 :decayed:

skomentować? :cool1:

Opublikowano

nie trzeba... :>[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 19:03_________________________________________________ale jakby nie patrzec 30 zl to ponad 10 piw :mysli:

Opublikowano

nie trzeba... :>[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 19:03_________________________________________________ale jakby nie patrzec 30 zl to ponad 10 piw :mysli:

albo jaboli tyle, ze objetosc 2 x wieksza :decayed:

Opublikowano

jakos nie jestem smakoszem tanich win ale piwa owszem :decayed:

Opublikowano

jakos nie jestem smakoszem tanich win ale piwa owszem :decayed:

ja jednak wole miec dobre filtry :cool1:

Opublikowano

a Knecht to taka wielka roznica w stosunku do Mann?? i tak chyba wezme Knecht ale tak z ciekawosci pytam kolege z wiekszym doswiadczeniem... :)

Opublikowano

wlasnie dostalem odpowiedz ceny czesci rozrzadu od kolegi TOM77... jak dolicze filtr odmy i termostat z ASO i olej od kolegi dzika i odpale kumplowi za robote to sie zamkne w 2000zl :kwasny:

Chyba coś za tanio ten rozrząd do tego AKN :mysli:

Opublikowano

a Knecht to taka wielka roznica w stosunku do Mann?? i tak chyba wezme Knecht ale tak z ciekawosci pytam kolege z wiekszym doswiadczeniem... :)

zawsze bralem mann, ale od jakiegos czasu przerzucilem sie na knechta, i tak juz zostalo[br]Dopisany: 21 Styczeń 2009, 20:51_________________________________________________

wlasnie dostalem odpowiedz ceny czesci rozrzadu od kolegi TOM77... jak dolicze filtr odmy i termostat z ASO i olej od kolegi dzika i odpale kumplowi za robote to sie zamkne w 2000zl :kwasny:

bo kolega nike21 zbiera na piwo :decayed:

Opublikowano

po podliczeniu cen czesci przeslanych przez kolege TOM77 wyszlo ok 1600zl. Paski Gates, rolki INA, pompa wody SKF, filtry liczylem MANN ale cena j.w. wyjdzie wieksza o 50zl. do tego olej od dzika 155zl + ok 100 za ori termostat... nie wiem ile w ASO filtr odmy bedzie kosztowal... :mysli: a kumpel mi zrobi rozrzad za 100-200zl :>