nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 a po co? juz widziales... nie chce zapeszac... :gwizdanie: ja to widziałem a inni :gwizdanie: a inni nie musza...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja chętnie looknę a widzisz NIKUS widzisz... :gwizdanie: takich jest więcej
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 uuu widze ze szefo do mnie bije od rana... nie widziales bo dostali foto na gadaczu tez chcesz? a diody o ile ja wiem wlasnie maja to do siebie ze sie nie przepalaja... dawaj foty na PW przepalaja sie przepalaja, im bardziej noname tym bardziej
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja chętnie looknę a widzisz NIKUS widzisz... :gwizdanie: takich jest więcej koniec rozdawania... troche prywatnosci tez mi sie nalezy
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja chętnie looknę a widzisz NIKUS widzisz... :gwizdanie: takich jest więcej koniec rozdawania... troche prywatnosci tez mi sie nalezy chyba śnisz jesteś klubowiczem to dziel się a nie fochy strzelasz
Iverson Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nikuś ważne ,że wszystko zostanie w rodzinie
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nikuś ważne ,że wszystko zostanie w rodzinie ooooooo polać mu
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 tak tak wszystko zostanie u mnie Ty to ale jesteś zgredzik :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Haj Pany, a więc mały up-date - przód na ledach to już co niektórzy widzieli, teraz tył tj. tablica na pięknych białych ledach i to bez wyświetlania błędu na FISie. Jak by co to się polecam co do montażu w B7 ew B6 fotki wrzucę na wieczór, co do tyłu to jestem sam w szoku jaki jest efekt
Iverson Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 pokaz miałem ledy na tyle to po tygodni mi zaczeły mrygac jak stroboskopy :thumbdown: , a gdzie kupowałes??
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Haj Pany, a więc mały up-date - przód na ledach to już co niektórzy widzieli, teraz tył tj. tablica na pięknych białych ledach i to bez wyświetlania błędu na FISie. Jak by co to się polecam co do montażu w B7 ew B6 fotki wrzucę na wieczór, co do tyłu to jestem sam w szoku jaki jest efekt a robiłeś same ledy czy rezystorki też ??
Musashi Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja chętnie looknę a widzisz NIKUS widzisz... :gwizdanie: takich jest więcej koniec rozdawania... troche prywatnosci tez mi sie nalezy chyba śnisz jesteś klubowiczem to dziel się no, dawaj nr telefonu
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 madas obszedłem rezystory bokiem i zastąpiłem lampkami które dają taki sam opór, oczywiście nic nie widać z zewnątrz, Ive ledy Ci padły dlatego, że były potraktowane za wysokim prądem, po to, żeby działały dłużej powinieneś zrobić taki sam manewr jak ja a kupiłem w zaufanym sklepie w Poznaniu, przy okazji dam namiary
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 madas obszedłem rezystory bokiem i zastąpiłem lampkami które dają taki sam opór, oczywiście nic nie widać z zewnątrz, Ive ledy Ci padły dlatego, że były potraktowane za wysokim prądem, po to, żeby działały dłużej powinieneś zrobić taki sam manewr jak ja a kupiłem w zaufanym sklepie w Poznaniu, przy okazji dam namiary ja mam od Ciebie te namiary ...dobrze myśle ...dawałeś mi kalendarzyk
nike21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 nigdzie nie zwialem ale jak dalej bedziecie meczyc ten temat to dam wam ignora
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 nigdzie nie zwialem ale jak dalej bedziecie meczyc ten temat to dam wam ignora :embarrassed: za co gnojku mały
Rekomendowane odpowiedzi