Bartek Po 87 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Siema! Dawno się nie widzieli my hej!
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no i co tam? jakiś plan dzisiaj? ja już sie dziś troche poślizgałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bartek Po 87 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja też bym nie wytrzymał jak bym się nie ślizgnął :>.Jak do wieczora coś się ostoi to możemy polatać [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 17:34_________________________________________________A co do teraz to jeszcze nie wiem.
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak jechałem dzis na mały spacerek ze znajomą to spotkałem krissa jak na "randewu" z nową miłością leciał
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witaj Bartek no nie wierzę że się odezwałeś
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 teraz siedzi cicho i nic nie pisze, chyba zaległości czyta :polew:
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 teraz siedzi cicho i nic nie pisze, chyba zaległości czyta :polew: mam nadzieję że ja go nie spłoszyłem
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 teraz siedzi cicho i nic nie pisze, chyba zaległości czyta :polew: mam nadzieję że ja go nie spłoszyłem mam nadzieje że nie czyta od pierwszej strony :polew:
Bartek Po 87 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 No cześć ale to chyba było złudzenie. Cieszę się z tak ciepłego przywitania ale niestety mamy z bratem tylko jeden komp a mój czas już się skończył . Narazinek do usłyszenie zobaczenia albo przeczytania :>
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 No cześć ale to chyba było złudzenie. Cieszę się z tak ciepłego przywitania ale niestety mamy z bratem tylko jeden komp a mój czas już się skończył . Narazinek do usłyszenie zobaczenia albo przeczytania :> zaglądaj czasem tutaj pozdro dla brata
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 kurcze czemu dzisiaj nikogo na spocie nie było czekałem godzine i nic :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 bo dziś spotu nie było :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 bo dziś spotu nie było :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: o w morde to coś mi się pojebawszy
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 bo dziś spotu nie było :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: o w morde to coś mi się pojebawszy to wszystko przez wczorajsze ...:gwizdanie:...
Młodzik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 hehe to może Ty wczoraj byłeś na tym "pseudo" spocie
arki Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Hej wszystkim. W końcu w najbliższą niedzielę będę miał wolne....stąd też wielkie szanse, że przyjadę i się w końcu poznamy....jak śnieg wytrzyma tydzień to może i kulig zrobimy hehehehehe :> :> :>
Pepin Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 mam nadzieje że nie czyta od pierwszej strony :polew: od pierwszej strony ... ostatnie dwie to już za dużo
Madas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 hehe to może Ty wczoraj byłeś na tym "pseudo" spocie nic nie wiem o jakimś pseudo spocie
Rekomendowane odpowiedzi