tetis Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 k**** ale my gadamy ...jak dwa pedałki .." dziekuje, prosze, pieknie, cudownie " z tej strony to jeszcze was nie znałam
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 k**** ale my gadamy ...jak dwa pedałki .." dziekuje, prosze, pieknie, cudownie " z tej strony to jeszcze was nie znałam jeszcze możesz nas poznać i to nie tylko z tej strony
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 k**** ale my gadamy ...jak dwa pedałki .." dziekuje, prosze, pieknie, cudownie " z tej strony to jeszcze was nie znałam no bo ich nie znasz a tak BTW to siemka ziomki jak tam zaczęty tydzień, zdrówko dopisuje?
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a Ty co taki skory do poznania zawsze jestem skory do nawiązywania nowych znojomości :naughty:
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a tak BTW to siemka ziomki jak tam zaczęty tydzień, zdrówko dopisuje? a dobrze na szczęście ..dziękujemy za troske
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 dziendobrywieczór witamy szefa :notworthy:
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 dziendobrywieczór o zawitał w końcu dzisiaj pierwszy raz :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a tak BTW to siemka ziomki jak tam zaczęty tydzień, zdrówko dopisuje? a dobrze na szczęście ..dziękujemy za troske to dobrze że zdrowi trzeba się troszczyć o przyjaciół
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 dziendobrywieczór o zawitał w końcu dzisiaj pierwszy raz :gwizdanie: teraz nadrabia zaległości
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a tak BTW to siemka ziomki jak tam zaczęty tydzień, zdrówko dopisuje? a dobrze na szczęście ..dziękujemy za troske to dobrze że zdrowi trzeba się troszczyć o przyjaciół [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 20:17_________________________________________________ dziendobrywieczór o zawitał w końcu dzisiaj pierwszy raz :gwizdanie: teraz nadrabia zaległości y tam, pisalem scenariusz
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 do czego? jeny jak do czego..... do serialu
Azunia Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 do czego? seriala, kolejnego odcinka a kto gra rolę główną?
Musashi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 do czego? jeny jak do czego..... do serialu jakies niekumate, te ludzie [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 20:20_________________________________________________ jakaś nowa telenowela? jak to nowego?
Rekomendowane odpowiedzi