Deni$ Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 nie obiecuje ale chyba tak a bedzie ktos z Vag-em ?? Moze jeszcze kumpla zgarne bo ma a4 w sedanie
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 nie obiecuje ale chyba tak a bedzie ktos z Vag-em ?? Moze jeszcze kumpla zgarne bo ma a4 w sedanie myślę że ktoś tam będzie ....napisz do Musashiego zapytanie
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 O!! ADAM!! witam [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 19:35_________________________________________________ja właśnie sie pakuje bo jutro od razu po pracy jadę
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 no witaj ale odwilż jest w górach z tego co mówią w TV :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 no witaj ale odwilż jest w górach z tego co mówią w TV :gwizdanie: raczej wyląduje w Harahovie bo tam jest wyżej i jest zimniej a przez to lepsze warunki
Młodzik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 hehe kto wie, jak pomyle drogi to czasem moge tam wylądować :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 i znowu jesteśmy sami :naughty: zauważyłem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi