Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a co Pepin taki przestraszony na tych fotach , pewnie nawywijał nieźle , na tej delegacji i teraz się boi ,że go szukają
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas dzięki za dowód rzeczowy, zauważyłem na jednej fotce bark i rękę, dlaczego mnie tak obciąłeś ???? aj bo sam nie wiem coś ręka mi zadrżała
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas następnym razem przed pstrykaniem weź kielicha jakiegoś, z Tobą pewnie jak z chirurgiem hihihi
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 madas następnym razem przed pstrykaniem weź kielicha jakiegoś, z Tobą pewnie jak z chirurgiem hihihi nie pije pamiętaj o żonie na następny spot
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zapomniałem powiedzieć, że jak z fantastikiem wyjeżdżaliśmy to stało z 10 A3 na tym samym poziomie, pewnie też spotowali.[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 22:12_________________________________________________madas, pewnie sama żona będzie bo dzieci sprzedajemy do teściów no chyba, ze je odbierzemy przed spotem.
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zapomniałem powiedzieć, że jak z fantastikiem wyjeżdżaliśmy to stało z 10 A3 na tym samym poziomie, pewnie też spotowali. tak się składa że z Musashim mieliśmy okazję być na tym spocie ...bo mało nam było
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 I jakie wrażenia? Zaprosiliście ich do wspólnego spotowania z nami?
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 tak się składa że z Musashim mieliśmy okazję być na tym spocie ...bo mało nam było może spot integracyjny :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 I jakie wrażenia? Zaprosiliście ich do wspólnego spotowania z nami? naturalnie .... może nie w przyszłym tygodniu ale za 3 tyg coś wymyślimy dwóch z nich jest u nas na forum i kojarzą Piechola ....
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miałem to na myśli Krakowiacy albo warszawiacy pewnie by frekwencji pozazdrościli
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 będzie jak frekwencja będzie na poziomie 20- 23 aut ....
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 będzie jak frekwencja będzie na poziomie 20- 23 aut .... na luzaku już za niedługo
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki za spot frekwencja dopisała 17 aut i oby tak dalej No, no :gwizdanie:, Gratuluję :oklaski: Wielkopolska rośnie w siłę y tam, wolę Umę Widzę, ze mamy podobne gusta Musashi tak się składa że z Musashim mieliśmy okazję być na tym spocie ...bo mało nam było może spot integracyjny :gwizdanie: To jest dokonały pomysł. Myśmy coś takiego w Warszawie z A3 Club pl przerabiali :> Było w sumie grubo ponad 50 samochodów
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 będzie jak frekwencja będzie na poziomie 20- 23 aut .... na luzaku już za niedługo Ty lepiej myśl o chacie w Poznaniu ...Musashi Ci pomoże i myśle że dużej prowizji nie zedrze
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miałem to na myśli Krakowiacy albo warszawiacy pewnie by frekwencji pozazdrościli Do średniej warszawskiej jeszcze paru brakuje
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Wawa większa od Poznania drogi macie kiepskie i moim poduszkowcem non stop slalomem jechałem drżąc o podwozie za to spalanie mnie zdziwiło 5,7 bez korków a śródmieście całkiem ładne macie Panie Suli
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Suli , Ragga mi się skarżył , że jego pasję TDi , popsułeś 1 wycieczką S4 :polew: , ehhh kumple są niezastąpieni w obraniu słusznej drogi życia!!
Suli Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Cześć wszystkim Tak się wciąłem :gwizdanie: Wawa większa od Poznania drogi macie kiepskie i moim poduszkowcem non stop slalomem jechałem drżąc o podwozie za to spalanie mnie zdziwiło 5,7 bez korków a śródmieście całkiem ładne macie Panie Suli To prawda - drogi Ci u nas fatalne I na dodatek ciężko cokolwiek nowego zbudować bo ludek bardzo protestujący jest Suli , Ragga mi się skarżył , że jego pasję TDi , popsułeś 1 wycieczką S4 :polew: , ehhh kumple są niezastąpieni w obraniu słusznej drogi życia!! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi