variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Panie i Panowie ja spadam bo rano do Kalisza po 2 tygodniach zapieprzu w Poznaniu wracam miłego spamowania do jutra
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no ja też lece spać. dobranoc wszystkim
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Swoją drogą to moja niunia dzisiaj zebrała pozytywne opinie w Murowanej Goślinie hihihi, chyba tam takiej gleby jeszcze nie widzieli
Pepin Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no ja też jeszcze ze 3h i lece spac a ja godzinę temu zacząłem prace ktos chetny na poranną lufę albo dwie ? łooo matko .. blisko 20 stron od ostatniej nocki ... może jakis drugi topic bez cześć , acatarkó, podpisów .. tak zeby na jednym ekranei tydzięń przeczytac ?
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Swoją drogą to moja niunia dzisiaj zebrała pozytywne opinie w Murowanej Goślinie hihihi, chyba tam takiej gleby jeszcze nie widzieli nporma jak dla mnie i bardzo dobrze
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pepin luknij do mnie na 1szą stronę i zobacz jak Gran Turismo ładnie się prezentuje na monitorku http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_b7_bre_audi_a4_20_tdi_06_fwd_lim_140_166_ps_update-t33753.0.html
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no ja też jeszcze ze 3h i lece spac a ja godzinę temu zacząłem prace ktos chetny na poranną lufę albo dwie ? łooo matko .. blisko 20 stron od ostatniej nocki ... może jakis drugi topic bez cześć , acatarkó, podpisów .. tak zeby na jednym ekranei tydzięń przeczytac ? i to w dużym stopniu beze mnie :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pepin luknij do mnie na 1szą stronę i zobacz jak Gran Turismo ładnie się prezentuje na monitorku http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_b7_bre_audi_a4_20_tdi_06_fwd_lim_140_166_ps_update-t33753.0.html muszę przetestować przed feriami czy u mnie na skórze się nie ślizgają .. ale coś mi się zdaje że u mnie będzie Little Pony i inne gady .. a nie GT
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ta i Tetis ka mała jestem ,że mnie nie widać
nike21 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ta i Tetis ka mała jestem ,że mnie nie widać mam bystre oko i dostrzeglem :>
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 pepin szczescie mielismy wczoraj niesamowite, miałem zamiar pociągnąć dalej ale coś mi mówiło żeby zwolnić i wypatrzyłem z daleka koguty i se myśle a to cwaniaczki - wiedzieli że bedzie spot i że bedziemy wracać tą drogą poza tym Ciebie by ściągneli bo jechałeś lewym pasem także 10pkt byś dostał jak nic
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zmykam tez panowie-do miłego już chyba 3 raz
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no znowu 15 min mnie nie było a tu 5 stron [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 23:30_________________________________________________bo bez nas nieda się żyć ! - ciągle masz ochote tu wrócić i na forum zabajerzyć[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 23:31_________________________________________________Tetis sie uzależniłą już
Rekomendowane odpowiedzi