Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 to nie tak prosto, umiejetnosci programistyczne nie wystarczaja, trzeba byc hackerem :gwizdanie: dam rade, w końcy z wykształcenia informatyk ze mnie oj ale to nie to samo co c++ czy visual basic.... hmm... ale mimo wszystko spróbuje :gwizdanie: z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 może wtedy Adamie byś nam udzielił lekcje driftu
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki :shocked:
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 może wtedy Adamie byś nam udzielił lekcje driftu za drobną opłatą czemu nie (200 zl / 15 min) :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki :shocked: cos taki zdziwiony
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki :shocked: cos taki zdziwiony wywód mnie tak zszokował
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 może wtedy Adamie byś nam udzielił lekcje driftu za drobną opłatą czemu nie (200 zl / 15 min) :gwizdanie: naciągacz!! Jesteś klubowiczem i powinieneś wiedzieć na jakiej zasadzie działa a4-asistance - powinieneś bez interesownie pomagać innym osobą z klubu
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 spot poznański w Familiadzie na TVP 2 jest
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 spot poznański w Familiadzie na TVP 2 jest a przeciez zdjeli z ekranu [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 14:05_________________________________________________ z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki :shocked: cos taki zdziwiony wywód mnie tak zszokował a myslalem moja poezja
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 spot poznański w Familiadzie na TVP 2 jest a przeciez zdjeli z ekranu ciekawe kiedy .....skoro nie wydałem zgody :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 z reguly soft zony przejmuje kontrole, nie pomoga ni trojany, ni firewale po latach, skutek w malzenskie pojscia szranki uleczy tylko objec tuzin, namietnej kochanki :shocked: cos taki zdziwiony wzwód mnie tak zszokował czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 ciekawe kiedy .....skoro nie wydałem zgody :gwizdanie: przeciez juz nie bylo ostatnio
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 wzwód mnie tak zszokował czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie: manipulancie :polew:
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 wzwód mnie tak zszokował czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie: manipulancie :polew: niemozliwe , to na pewno nie byłem ja
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie: widze, ze w szkole, na lekcjach polskiego jezyka, ciagla analiza poezji i prozy, w stylu: co autor chcial nam przekazac, w zawoalowany sposob sposob zupelnie nie pozwala na rozwoj wrazliwosci, to poezja Ive, poezja
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie: widze, ze w szkole, na lekcjach polskiego jezyka, ciagla analiza poezji i prozy, w stylu: co autor chcial nam przekazac, w zawoalowany sposob sposob zupelnie nie pozwala na rozwoj wrazliwosci, to poezja Ive, poezja :shocked: znaczy własne odczucie i interpretacja
Młodzik Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 widze, ze w szkole, na lekcjach polskiego jezyka, ciagla analiza poezji i prozy, w stylu: co autor chcial nam przekazac, w zawoalowany sposob sposob zupelnie nie pozwala na rozwoj wrazliwosci, to poezja Ive, poezja piszecie w taki sposób a później sie dziwicie, że ja nic nie rozumiem :shocked:
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 widze, ze w szkole, na lekcjach polskiego jezyka, ciagla analiza poezji i prozy, w stylu: co autor chcial nam przekazac, w zawoalowany sposob sposob zupelnie nie pozwala na rozwoj wrazliwosci, to poezja Ive, poezja piszecie w taki sposób a później sie dziwicie, że ja nic nie rozumiem :shocked: :polew: informatik
Rekomendowane odpowiedzi