nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy ktoś chciał kolczatkę na 92 wystawić? Ja dzisiaj w Poznaniu więc bym się nie załapał Gadałem z kumplem ze STYLE i powinni się zjawić 1szego marca na spocie super dawno ich nie bylo...[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 21:53_________________________________________________ pol basa czyli pol litra fajne słowo nowe Adas zapisz w kajecik obok pyszki i sondy
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy ktoś chciał kolczatkę na 92 wystawić? Ja dzisiaj w Poznaniu więc bym się nie załapał Gadałem z kumplem ze STYLE i powinni się zjawić 1szego marca na spocie to ja chciałem fajnie jakby wpadli chłopaki ze Style .... a co Bartek ze zlotem wszyscy czekają ....czytałeś mojego posta wcześniej " gleba musi byc" daj info na PW czy tutaj obojętnie
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszem i wobedz oficjalnie ogłaszam,że tor w środę na 19.oo jest zarezerwowany :dance:
variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak już pisałem chodzi o kasę, mam zobowiązania wobec Państwa a dokładniej zaległe i targam się z myślą czy szaleć i jechać czy być rozsądnym i kasę przeznaczyć na spłatę mówiąc szczerze. Bardzo byśmy chcieli jechać, pogadam jeszcze z małżonką.
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak już pisałem chodzi o kasę, mam zobowiązania wobec Państwa a dokładniej zaległe i targam się z myślą czy szaleć i jechać czy być rozsądnym i kasę przeznaczyć na spłatę mówiąc szczerze. Bardzo byśmy chcieli jechać, pogadam jeszcze z małżonką. Vario ja mam takie powiedzenie ze jak sie policzy przyjemnosci to strat nie ma
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak już pisałem chodzi o kasę, mam zobowiązania wobec Państwa a dokładniej zaległe i targam się z myślą czy szaleć i jechać czy być rozsądnym i kasę przeznaczyć na spłatę mówiąc szczerze. Bardzo byśmy chcieli jechać, pogadam jeszcze z małżonką. Bartek to nie są aż tak duże koszta ... nie pójdziecie kilka razy do Post Dali i się wyrówna....dalej nie daj się prosić .... GLEBA GLEBA GLEBA
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dalej nie daj się prosić .... noooo :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszem i wobedz oficjalnie ogłaszam,że tor w środę na 19.oo jest zarezerwowany :dance: jesteś gościara
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 slyszalem ze w srode o 19 kulamy? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 slyszalem ze w srode o 19 kulamy? :gwizdanie: no kulamy ...ja nigdy nie kulałem , dacie fory co??
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszem i wobedz oficjalnie ogłaszam,że tor w środę na 19.oo jest zarezerwowany :dance: jesteś gościara tylko spróbujcie mi sie nie zjawić rezerwacja jest na moje nazwisko [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 22:04_________________________________________________ slyszalem ze w srode o 19 kulamy? :gwizdanie: kulamy,kulalamy....i nie co niektórzy nie tylko na kulanie idą :kox: małe co nie co tez jest w planach
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszem i wobedz oficjalnie ogłaszam,że tor w środę na 19.oo jest zarezerwowany :dance: jesteś gościara tylko spróbujcie mi sie nie zjawić rezerwacja jest na moje nazwisko ale przecież ja nie mogę się nie zjawić bo jadę z Tobą :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 kulamy,kulalamy....i nie co niektórzy nie tylko na kulanie idą :kox: małe co nie co tez jest w planach ja piwko tez moge lyknac... mam 5 min z buta do Plazy :gwizdanie:
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ale przecież ja nie mogę się nie zjawić bo jadę z Tobą :gwizdanie no tak zapomniałam
variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 madas, średnio w zeszłym roku wypadły 4 wizyty w Post Dali, generalnie mam zamiar miło wspominać Zlot niż wysłuchiwać i żałować, że nas nie było.
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 madas, średnio w zeszłym roku wypadły 4 wizyty w Post Dali, generalnie mam zamiar miło wspominać Zlot niż wysłuchiwać i żałować, że nas nie było. wnioskuję zatem że jedzicie :kox:
Rekomendowane odpowiedzi