nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 nie wiem czy dam rade na 19 ale bede... przyjde z buta :gwizdanie: to nie pij wczesniej wczesniej nie bede
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 spójrz na opóźnienie Musashiego :tongue4 :hahaha: tylko on pewnie z dużej ilości zjajęć opóźnienie ma a ja zwyczajnie z nieogarniecia
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 spójrz na opóźnienie Musashiego :tongue4 :hahaha: tylko on pewnie z dużej ilości zjajęć opóźnienie ma a ja zwyczajnie z nieogarniecia zawsze możesz powiedzieć, że musiałaś tipsy założyć :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 małe a tyle chłopa się jeszcze wciśnie zawsze można popchać a jaka przyjemnosc
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie:
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 małe a tyle chłopa się jeszcze wciśnie a jaka przyjemnosc ostatnio usłyszałam... "Małe bywa wielkie w odpowiednim świetle " :polew:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 a że Mlodzik jeszcze nie ucieka fajnie oby tak dalej
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: kolorowych... :>
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: chociaż raz nie jestem pierwszy
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 "Małe bywa wielkie w odpowiednim świetle " :polew: to na wiejskiej w stolycy nie maja odpowiedniego swiatla :polew:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: chociaż raz nie jestem pierwszy a co urlop masz ? :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 a że Mlodzik jeszcze nie ucieka fajnie oby tak dalej na Ciebie dzisiaj czeka pozostało 29 min 48 s
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 a że Mlodzik jeszcze nie ucieka fajnie oby tak dalej jutro muszę na 8 jechać do Środy WLKP. i nie wiem jak wstanę ale dziś jeszcze tu chwile zabawie
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego sorry sen sei
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego ale podtrzymuje tradycje Nikuś bo już żegnał się dwie strony temu
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego teraz mi będzie przykro ;(
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego sorry sen sei jezeli zapomnisz tekstu, sluchaj glosu z budki suflera
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego ale podtrzymuje tradycje Nikuś bo już żegnał się dwie strony temu bo Was opuscic to faktycznie nie lada sztuka :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego ale podtrzymuje tradycje Nikuś bo już żegnał się dwie strony temu bo Was opuscic to faktycznie nie lada sztuka :gwizdanie: no trzeba być wręcz okrutnie bez serca
Rekomendowane odpowiedzi