Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego teraz mi będzie przykro ;( nike zrobiles przykrosc mlodemu
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego teraz mi będzie przykro ;( nike zrobiles przykrosc mlodemu "milosc Ci wszystko wybaczy"
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Nikuś przeproś Mlodzika :gwizdanie: j. w.
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Nikuś przeproś Mlodzika :gwizdanie: "milosc Ci wszystko wybaczy" maja sie ku sobie bedzie git
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego teraz mi będzie przykro ;( nike zrobiles przykrosc mlodemu nie zwalaj winy na Nikusia!![br]Dopisany: 16 Luty 2009, 23:36_________________________________________________ Nikuś przeproś Mlodzika :gwizdanie: "milosc Ci wszystko wybaczy" maja sie ku sobie bedzie git byśmy Cie wzięli do trójkąta ale Kuredu był pierwszy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Nikuś przeproś Mlodzika :gwizdanie: "milosc Ci wszystko wybaczy" maja sie ku sobie bedzie git i jeszcze KUREDU chcą wciągnąć w Swoje gierki miłosne
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 dobra... ja zmykam spac... dobrej nocy i kolorowych zycze wszystkim :gwizdanie: nike, w sztuce "spoty poznanskie" to kwestia mlodego teraz mi będzie przykro ;( nike zrobiles przykrosc mlodemu nie zwalaj winy na Nikusia!! noo chociaz jeden po mojej stronie... :gwizdanie: z ta dobra wiadomoscia moge spokojnie zamknac oczka do jutra
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 23:39_________________________________________________ do jutra na 20 min bedziesz sie kladl? poczkaj [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 23:40_________________________________________________BTW Adasiek cos malomowny dzisiaj
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 i ja was będę opuszczać co prawda na jutro wniosek o urlop wypisałam i planuje posiedzieć w domu,ale dzisiaj jakoś oczęta się same zamykają
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 i ja was będę opuszczać co prawda na jutro wniosek o urlop wypisałam i planuje posiedzieć w domu,ale dzisiaj jakoś oczęta się same zamykają Wyśpij sie Justynko bo w środe musisz być wypoczęta jak będziesz nas wiozła, w końcu będziesz sama a reszta same chłopy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 i ja was będę opuszczać co prawda na jutro wniosek o urlop wypisałam i planuje posiedzieć w domu,ale dzisiaj jakoś oczęta się same zamykają u mnie nie ma tak dobrze
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 narka Tetis [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 23:44_________________________________________________ BTW Adasiek cos malomowny dzisiaj zakup kontrolowany oglądam fajne autka pokazują Audi A4, Passat, Ford mondeo
variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Dobraaaaaanoc ludki, na oczy nie widzę bo 2 zryte laptopy serwisowałem i się zamuliłem. Do juterka musashi BTW nie zwiększałeś mi przypadkiem doładowania albo EGRa nie zamknąłeś, po twojej wizycie w mojej niuni coś zaczęła dzikować nawet na suchym na 3cim biegu zrywa przyczepność.
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 no i w końcu na mnie przyszła pora :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 musashi BTW nie zwiększałeś mi przypadkiem doładowania albo EGRa nie zamknąłeś, po twojej wizycie w mojej niuni coś zaczęła dzikować nawet na suchym na 3cim biegu zrywa przyczepność. [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 00:13_________________________________________________no to dobranoc
wentyl Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 siemka wszystkim z samego rana fajnie poczytac coście tam nabazgrali wczoraj przy porannej kawie :polew: :tongue4:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 06:55_________________________________________________ale się usmiałem do łez :polew: [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 06:56_________________________________________________10 albo 11 stronic wy to macie talent :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi