Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Piechol, wygląda że chyba to to http://szczegoly.pkt.pl/gielda_sprzetu_zimowego_narty_nowe_i_uzywane_2fdd0c4ddcd59efb100a2db9aded0503.html a dokładneij http://www.nartypoznan.pl/ wygląda imponująco, tylko ciekawe czy większość nie będzie używana, ja raczej jestem nastawiony na nówki no tam jest sporo używanych i napewno nic nei jest tak ładnei zaprezentowane jak np. w SKI Team na Polskiej (niedalego King Crossa), ja tam kupiłem uzywany kask Salomona ... na początku chciałem u nich nowy jakiejś firmy i w końcu kupiłem używany ale Jakiejś firmy. To tak jak kupić nową skodę i 2 latnie Audi Kiedyś jeszcze był dobry sklep gdzieś w okolicach Parku Wilsona .. ael to chyba był obardzo dawno temu ... też mi chopaki z AWFu polecili .. znajoi kupili tam 2 komplety nart z wiązaniami, kijki coś tam jeszcze ... kupili to chyba ze 30% taniej niż w Rondzie koło Selgrosu ...
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ok, czyli zwiedzę najpierw Intersporty a później będę się martwić dalej dzięki Tetis w Swarzędzu masz nowe centrum sportowe, ponoć największe w Wlkp.
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 .... 2) wiązania do snowboardu (chętnie z przeceny ) Na Dąbrowskiego ... jest sklep giełda z nowym i używanym sprzętem narciasrkim .. w tygodniu też jakoś czynna napewno w sobotę nie zrażaj sie wyglądem ... faceci sa dobrzy i 2 kumpli z AWF instruktorów zawsze ich poleca nie znam odres .. gdzies na wysokości Wiepofamy , jadąc od miasta po lewej stronie w bramie (jest jakis szyld) to giełda sprzetu zimowego i jest dokładnie na przeciwko wiepofamy.....zdania są podzielone,ja byłam i nic ciekawego w dobrej cenie nie znalazłam ale podjechac zawsze warto [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 22:50_________________________________________________ Kiedyś jeszcze był dobry sklep gdzieś w okolicach Parku Wilsona .. ael to chyba był obardzo dawno temu ... hurtownia,wjazd od śniadeckich dojazd do browaru..dobry sprzet ale w cenie
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce jesteś niemożliwy
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 co do rolek to wszystko zależy na jakim jesteś etapie? jak co to z pytaniami możesz na gg do mnie wskoczyc
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce jesteś ALKOHOLIK
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce jesteś niemożliwy no coz... inni moga tylko nasladowac
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A ja myślałem, że Wy poważnei podeszliście do tematu i tor zarerwowaliście .. juz sobie w brodę plułem a Wy w kulki lecicie .. grać
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce jesteś ALKOHOLIK zaraz tam alkoholik... smakosz degustator
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A ja myślałem, że Wy poważnei podeszliście do tematu i tor zarerwowaliście .. juz sobie w brodę plułem a Wy w kulki lecicie .. grać poważnie tor zamówiony
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 co do rolek to wszystko zależy na jakim jesteś etapie? jak co to z pytaniami możesz na gg do mnie wskoczyc rolki -> etap raczkujący nie potrzebuje do jazdy agresywnej, po prostu jakieś takie do pośmigania po Malcie jeździłem jakieś 10 lat temu ostatnio, a tak to na łyżwach trochę też tam potrafię
Suli Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce Dobrze chłopak mówi Aż sobie poleję Leczniczo bo mi coś na żołądek padło
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce Dobrze chłopak mówi Aż sobie poleję Leczniczo bo mi coś na żołądek padło ja tez w tygodniu zawsze leczniczo... w weekendy zazwyczaj choruje
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 co do rolek to wszystko zależy na jakim jesteś etapie? jak co to z pytaniami możesz na gg do mnie wskoczyc rolki -> etap raczkujący nie potrzebuje do jazdy agresywnej, po prostu jakieś takie do pośmigania po Malcie jeździłem jakieś 10 lat temu ostatnio, a tak to na łyżwach trochę też tam potrafię jak się trochę cieplej zrobi to moze cuś pomogę do sportowca wyczynowego to mi daleko ale jak dla poczatkujacego to wystarczy
Suli Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A cóż się dziwisz Politologia to był najbardziej rozpity kierunek na UAM-ie :gwizdanie: To dla tego, ze przygotowywalismy się do misji na wschodzie za dużo pijeta albo Ty za malo
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 najlepszy sprzet zimowy jest z zamrazarnika... w oszronionej butelce Dobrze chłopak mówi Aż sobie poleję Leczniczo bo mi coś na żołądek padło jak leczniczo to może ja tez cos chlapnę bo głowa dzisiaj mnie dzisiaj bili jak diabli
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 OK!! godzina 23.02 młody idzie spać [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 23:02_________________________________________________ jak leczniczo to może ja tez cos chlapnę bo głowa dzisiaj mnie dzisiaj bili jak diabli Ty za dużo nie pij, żebyś jutro mogła prowadzić
Rekomendowane odpowiedzi