Musashi Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ty się lepiej pochwal wykresem, a nie oczy mydlisz wykresem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Hmm, jeszcze do tego nie dojrzałem, ale Iverson chyba dokładnie czytasz wszystkie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 polecam kurs szybkiego czytania i analizowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 dobre, muszę na Ciebie uważać i bardziej cedzić słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ... nie jestem taki zły na jakiego wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wiem, to był skrót myślowy hihi. Wykres niedługo wpadnie, najpierw wymienię zawias i dopiero będzie wątek -szerszy- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 super ,że się zdecydowałeś...teraz daj Musashiemu poupalać i zaraz będzie kolejne B7 w ekipie WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 poupalać? co to znaczy ?? nie zajarzyłem hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 poupalać=w łagodnym tego słowa znaczeniu-przejechać się furą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 aaaa, całe życie się człowiek uczy. Zobaczę co się da zrobić, może test od 100 do 200 na A2 Jak na razie w ciągu 2 dni zdenerwowałem 2 właścicieli A6 3,0 TDI Q [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:50_________________________________________________Ale ciii, plany są dalekosiężne, FMIC + inna suszarka, >200 PS >400 Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 a jak z trakcją sobie radzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Teraz jest lepiej niż przed optymalizacją, okazało się że, przy 1800 obr miałem 360 Nm "peak", teraz gładkie 375. Wcześniej rwało od dołu a teraz równo w całym zakresie. Ruszanie teraz to całkiem inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ważne że zadowolony jesteś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Hihi CHIQUITA cały czas na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ciekawe, ciekawe, a zwrociles uwage jak wplynela modyfikacja na zuzycie paliwa? oczywiscie zdaje sobie sprawe ze wiecej Nm i kW kusi i wypija. ale duza roznica w miescie i na trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Musashi, spalanie 0,5 do 1 l mniej, nawet dzisiaj pokusiłem się o zdjęcie magnetyzerów które mam od lat i twierdziłem, że konkretnie obniżały zużycie paliwa, wystarczy jeden kurs Poznan - Kalisz - Poznań i bedę wiedział co i jak. Jadę z dokładnością do 3 minut jak szalony aptekarz hihi. Inna sprawa, że teraz jeżdżę nawet delikatniej niż wczesniej i myśla o zapasie mocy na tyle mnie satysfakcjonuje, że nie deptam Audiki tak jak wcześniej mi się zdarzało. pozdrawiam B@rt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja poprosze konkretne wartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 to na następnego spota weź swoja Kobietę i jej koleżanki hyhyhy , będzie miło , a nie non stop widzę te wasze zarośnięte gęby Iverson Ty zawsze masz dobre pomysły zarwiemy Lachony i do Kina :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 buahahahah ale do kina czy na film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 co tam, byle ciemno bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi