Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy pilna sprawa, czy możecie polecić rzetelnego mechanika w Poznaniu? potrzebuje wymienić pompę wody, co wiąże się niestety prawdopodobnie z ustawianiem rozrządu :angry:

zapomniałem że wszyscy mecz oglądają, więc poczkam do wieczorka :przebiegly:

to nie zrobiłeś pompy jak robiłeś rozrząd? w luboniu niedaleko faktory jest koleś "słoneczko" na niego mówią i moge Ci go polecić :good:

koleś ma serwis samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy pilna sprawa, czy możecie polecić rzetelnego mechanika w Poznaniu? potrzebuje wymienić pompę wody, co wiąże się niestety prawdopodobnie z ustawianiem rozrządu :angry:

polecam serwis na ul.Soboteckiej :good:Nikus pewnie też poleci ten servis :cool1:

na ich robote nie moge narzekac ale znam wiecej ich brudnych stron... mam kumpla mechanika ktory Ci to zrobi za 50-100zl :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 19:01_________________________________________________wracam za ok 45 min :decayed:

Opublikowano

polecam serwis na ul.Soboteckiej :good:Nikus pewnie też poleci ten servis :cool1:

a oni audi znają bo ktoś na forum golfa narzekał na nich .....ale to tak z każdym serwisem ktoś jest zadowolony a ktoś narzeka

Opublikowano

to nie zrobiłeś pompy jak robiłeś rozrząd?

wydaje mi sie ze zmienialem też ale to bylo tak dawno ze nie pamietam, a mój mechanior z lubuskiego niestety nie pamieta tez :thumbdown:

poza tym juz 0:1 :thumbdown:

Opublikowano

pany na jakim kanale ten mecz bo ku...a nie wiem :hi: :hi: :mysli:

Opublikowano

dokładnie ja robie i nie jest zle ale jak znajde cos pewniejszego to zmienie serwis ....

na 2 Wentylek :hi:

Opublikowano

A jaki wogóle mecz :mysli: bo ja nie wiem :tongue4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Leszek z Udineze gra :naughty:

Opublikowano

Aaaaa... Kolejorz :decayed:

Opublikowano

Aaaaa... Kolejorz :decayed:

yep :good:
Opublikowano

A jaki wogóle mecz :mysli: bo ja nie wiem :tongue4::polew: :polew: :polew:

u was w warszawie pewnie puszczają właśnie jakąś trzecią ligę czyli Legia - Polonia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

k**wa mać 0:2 cholera sorry za słownik ale emocje :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 19:13_________________________________________________niech żyje LECH ale dzisiaj cosik :cool1: :cool1:

Opublikowano

kurfa mać 0:2 cholera sorry za słownik ale emocje :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra :kwasny:

Opublikowano

kurfa mać 0:2 cholera sorry za słownik ale emocje :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

nie przeklinaj bo bana dostaniesz :polew::tongue4::wink4:

Opublikowano

Mistrz Polski 2008-2009 będzie napewno :good: :good: :good:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 19:14_________________________________________________spoko przetrą sie :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

a co rodowite poznaniaki robią na forum, zamiast kibicować Lechowi na stadionie :cool1:

Opublikowano

nie przeklinaj bo bana dostaniesz :polew::tongue4::wink4:

kit z banem jak lech przegrywa[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 19:15_________________________________________________LECH PANY :good: :good: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

ja pierd*** :disgust: az sie ogladac nie chce... :confused4:

Opublikowano

a co rodowite poznaniaki robią na forum, zamiast kibicować Lechowi na stadionie :cool1:

ja niestety jestem u mamy na pomorzu :gwizdanie: :embarrassed:

Opublikowano

ja niestety jestem u mamy na pomorzu :gwizdanie: :embarrassed:

a ja wole w cieplym domku przy piwku zamiast na mrozie i sniegu :decayed: