Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde kuredu nie ma sprawy podejedziemy i załatwimy rabat dla Ciebie[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 23:05_________________________________________________madas pewnie krówke łoi i zagryza kiszonymi ogórkami :)

mama pogonila go spac, po dobranocce :decayed:

zaraz Mama .. może kochanka z Pomorza .. :P

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

muminki a gdzie się bawicie w weekend ? w końcu to ostatni w karnawale (nikuś Ty pewnie w Zaku czy może dobijesz w końcu do Post Dali pod warunkiem, że numery tel się nie popierd...ą) :)[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 23:28_________________________________________________chyba wszystkim zasypało klawiatury, madasa nie ma = nie ma spamerów :)

Idę odśnieżyć kołderkę :)

Pozdro 4@LL

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 23:56_________________________________________________właśnie byłem się troszkę poślizgać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 23:58_________________________________________________idę spać bo chyba wszyscy inni już poszli :gwizdanie:
Opublikowano

idę spać bo chyba wszyscy inni już poszli :gwizdanie:

to jakis zart? :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 00:06_________________________________________________

muminki a gdzie się bawicie w weekend ? w końcu to ostatni w karnawale (nikuś Ty pewnie w Zaku czy może dobijesz w końcu do Post Dali pod warunkiem, że numery tel się nie popierd...ą) :)[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 23:28_________________________________________________chyba wszystkim zasypało klawiatury, madasa nie ma = nie ma spamerów :)

Idę odśnieżyć kołderkę :)

Pozdro 4@LL

hmm, vario na dworze spi? :mysli:

Opublikowano

no nie!!! sam prezes :notworthy:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 00:07_________________________________________________i znowu uciekł :(

Opublikowano

no nie!!! sam prezes :notworthy:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 00:07_________________________________________________i znowu uciekł :(

trzeba sie bylo kimnac chwilke :wink4: :gwizdanie:

Opublikowano

siemanko :hi: kurde jak wyszedłem z roboty to musiałem auta szukac tak go zasypało, no ale na szczęście :mysli: :mysli: :mysli::notworthy: odnalazłem a jazda była przednia z powrotem na house :good: :good:

Opublikowano

dzien dobry w piateczek :decayed:

na dachu mialem 10cm sniegu... odsniezalem chyba z 15 min a teraz juz w pracy sacze ostatnia kawe w tym tygodniu :decayed:

Opublikowano

a mi dzisiaj ochroniarz na parkingu furkę odśnieżył hyhyhy , wpadłem , kluczyk, pyk, stacyjka , pyk ,odpalone i w drogę do pracki , tak to sie rozumie :naughty:

Opublikowano

witam, moze podeslal bys mi tego ochroniarza bo wcale mi sie aduni nie chce odkopywac :naughty:

Opublikowano

coś Ty dziadek jest kox , zawsze się zachwyca audi hyhy , połowę historii jego życia znam , chyba ma sklerozę bo często mówi o tym samym :decayed:

Opublikowano

bless wszystkim :hi:

Ladnie mi dupee rombaliście wczoraj :mysli:

IVER dobrze masz z dziadkiem parkingowym :kox:

na pomorzu też kupa śniegu ....

Opublikowano

a mi dzisiaj ochroniarz na parkingu furkę odśnieżył hyhyhy , wpadłem , kluczyk, pyk, stacyjka , pyk ,odpalone i w drogę do pracki , tak to sie rozumie :naughty:

A ja dziś miałem samochodzik czyściutki. :decayed: Bo jak wczoraj w nocy o 1.30 z drifowanka wróciłem to śnieg aż do rana już nie padał :tongue4:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 09:55_________________________________________________Powiem wam kochani - only :quattro::tongue4:

Śnieg + :quattro: = zabawa :dance::travolta::thumbup:

Opublikowano

mozna posluchac, dziadek pogada sobie a aducha bedzie odsniezona :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 10:01_________________________________________________bede musial isc sam odkurzyc aduche jak iver nie chce sie dziadkiem podzielic :tongue4:

Opublikowano

Blind ale u Ciebie w avatarze słońce daje :shocked::evil:

Suli a Ty co się obijasz zamiast pracować :naughty:

Opublikowano

dzien dorby :hi:

ale zima :disgust:

Opublikowano

dzien dorby :hi:

ale zima :disgust:

do 20 marca chyba planowo jest zima :mysli:

Opublikowano

Suli cfaniakuje z quattro , poczekaj do zlotu , chłopaki zadziałają to , nie wiem czy dasz radę ośką wrócić hyhyhy :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Suli [/b] [/color] a Ty co się obijasz zamiast pracować :naughty:

Budżetówka Panie :decayed:

Suli cfaniakuje z quattro , poczekaj do zlotu , chłopaki zadziałają to , nie wiem czy dasz radę ośką wrócić hyhyhy :tongue4: :tongue4:

Ale ja mam plan B i już jestem dogadany w tej sprawie :tongue4: - najwyżej Tetis będzie prowadzić :gwizdanie:

Opublikowano

Suli a jaki masz kolor eSy?? :naughty: