pawlik79 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zmien viste na xp i będzie wszystko śmigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 nie mow tak oficjalnie bo sie Bill G. poplacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 pewnie juz od dawna płacze, jak sprzedaz visty została przez microsoft wymuszona wymuszona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 he he zgrywam wszystko dziś na płytki i daję lapka do zmiany systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 sam rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 właśnie szukam sterowników do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 no, service packa 3 sobie tez sciagnij od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 najpierw format mnie czeka, a później instalka xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 format zrob podczas instalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ale ekipa młode wilki hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 młodzi wilcy hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jak ja nie cierpie instalacji windy [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 12:03_________________________________________________ Ale ekipa młode wilki hihi ??? nie nadazam? vario, zapomnialem na spocie o twoich 170KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Tylko 166 wg normy DIN. Wczoraj 100 zyla mandat + 2 punkty, mod robi się coraz droższy [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 12:06_________________________________________________Co do fotek to fajnie wyszły a nasze mordki to się nadają do jakiejś fajnej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 pewnie juz od dawna płacze, jak sprzedaz visty została przez microsoft wymuszona wymuszona. ano microsoft sie zachowuje jakby system byl celem sam w sobie. a nie tylko platforma dla softu, stad tworzenie molochów ktore zajmuja 1 GB i wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 witam powiedzcie mi kiedy jest giełda samochodowa w Poznaniu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 witam powiedzcie mi kiedy jest giełda samochodowa w Poznaniu ?? co niedziele jest gielda no, service packa 3 sobie tez sciagnij od razu. a ja nie polecam SP3 bo sie system wiesza... choc teraz juz ponoc poprawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 o której najlepiej być żeby dobrze wjechać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 witam powiedzcie mi kiedy jest giełda samochodowa w Poznaniu ?? kazdy czwartek i niedziela. o 6 wre juz tam jak w mrowisku. chcesz kupic czy sprzedac?[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 13:24_________________________________________________ witam powiedzcie mi kiedy jest giełda samochodowa w Poznaniu ?? co niedziele jest gielda no, service packa 3 sobie tez sciagnij od razu. a ja nie polecam SP3 bo sie system wiesza... choc teraz juz ponoc poprawili nie jest tak zle z sp3. nie mialem na zadnym kompie problemow. moze dlatego ze nie instalowalem od razu gdy sie pojawil tylko odczekalem na nowszy pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 sprzedać jak sprzedać to lec lepiej w niedziele więcej potencjalnych nabywców...powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi