Madas Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 dziekujemy w imieniu naszych chłopaków i trzymamy kciuki za Arke w lidze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 W ten weekend są zawody więc postaram się pojechać i może już coś ustalić w sprawie szkoły doskonalenia jazdy. Dowiem się może czegoś na temat wynajęcia toru na jakiś zlot klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no panowie,gratulacje :oklaski:,piekny mecz ja w coś grałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no panowie,gratulacje :oklaski:,piekny mecz ja w coś grałem? a co nie? widziałem Cie jak brame strzeliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 chyba samobója to co? spotujemy sie 19.10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ehhhh jedna sprawę trzeba przemyśleć z powodu ,że do Poznania mam teraz 130km w jedną stronę-nie powinno się u mnie liczyć tej trasy do przebiegu czyli, na każdym spocie trzeba mi licznik cofnąć o 230km....żeby nie było, że to oszustwo pisze publicznie hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Tomek gdzie Ty byłeś jak Cię nie było? Bony trzeba Ci jakieś załtwić na paliwo.... :tongue4:aaa i posiłek w barze społem po drodze . Spot 19.10 bardzo mi pasuje na pewno będę zwarty i gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 19.10 jak narazie tez mi pasuje, powinienem sie pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 jestem w Tbg, z tymi bonami i obiadami to pomysł na 6+ , mi tez termin pasuje jak narazie . odnośnie obiadów to styknie mi kubełek hotwing's z kfc hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 odnośnie obiadów to styknie mi kubełek hotwing's z kfc hyhyhy ciekawe w jakim barze społem takie smakołyki fundują....nie wybrzydzaj a swoja drogą uwielbiam kubeł clasic mniam dobry gust Tomek dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 społemowskie bary są kox za 10zł to się owpierdal.sz że szok, tylko ta komuna w środku mnie przeraża... , wazne ,że żarcie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 mi tez termin pasuje jak narazie . hmm, nie bede wytykac na czyje zyczenie ten termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...nie wiem o czym do mnie mówisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no ładnie Tomek a Ty piszesz "pasuje jak narazie" ludzie pod Ciebie spoty już robią no no no.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 bo każdy jest kimś wyjątkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 bardzo ładnie to ująłes :oklaski: :oklaski: :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...na nastepnym spocie majne ałdi będzie sobie już ładnie leżało na glebie, po niedzieli rezanie gwinta. wrzucę fotosy to ocenicie moja padlinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 czekamy na foty. sam rzezbisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 yep...może wpadniesz do monster garaż w Ostrowie Wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 haha, zaloze sie ze robota trwalaby 3 x dluzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi