Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przydaloby sie udokumentowac przejazd :kox:[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:12_________________________________________________

czy ktoś byłby chętny nan dużą magesową naklejkę na bok auta .. bo mnie kusi .. a by była jeda paczka ... chpdz o taką z działu gadżętowego ok 80cm?

na przejazdy przez miasto jak znalazl :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przydaloby sie udokumentowac przejazd :kox:

Ja pamiętam pierwsze otwarcie sezonu tuningowego w Poznaniu jakieś 5-6 lat temu.. kumpel jechał moją VB a ja wisiałem z kamerką przez okno ...

Opublikowano

widze masz juz doswiadczenie :cool1::good: czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie:

Opublikowano

ja mogę być statystą, biorę 100zł /h :tongue4:

Opublikowano

widze masz juz doswiadczenie :cool1::good: czyli operatora kamery juz mamy :gwizdanie:

dobra nie musicie prosic, niech bedzie, bede rezyserem :cool1::kox:

kto na ochotnika, przeprowadza ze mna nabór statystek :kox::naughty:

Opublikowano

dobra mogę być prezesem , a co do statystek-to mam dobry gust,nabór rozpoczęty :cool1:

Opublikowano

mi to jest obojetne, mozemy jechac kolumna z sw jerzego do pestki, moge byc ostatni, bede zamykał kolumne. :kox:

W Pestce podobno jest też dobre jedzonko .. tylko muszę zadzwonić do fryzjera

i zapytać na kogo się powołać i kogo szukać w jakiejś restauracji ... to tylko jako alternatywa postarm sie coś dowiedzieć ...

a moze bedzie znał wyniki meczów najbliższej kolejki, chetnie obstawie

Opublikowano

dobra mogę być prezesem , a co do statystek-to mam dobry gust,nabór rozpoczęty :cool1:

zapomnieliście o producencie ja nim nie mogę być bo producent sponsoruje film a potem czeka na zyski a z przejazdu ciężko o zyski, w kinie nie puszczą .....podejrzewam że na lekcji etyki jak nie jeździć po mieście. :polew:

Opublikowano

od slowa statystka do slowa statek nie daleko wiec jestem jedynym w swoim rodzaju fachowcem w doborze prywatnych haremikow i ta zaszczytna funkcja powinna nalezec do mnie - pozatym wszytskie blachary poleca na BMW!!! :good:

Opublikowano

od slowa statystka do slowa statek nie daleko wiec jestem jedynym w swoim rodzaju fachowcem w doborze prywatnych haremikow i ta zaszczytna funkcja powinna nalezec do mnie - pozatym wszytskie blachary poleca na BMW!!! :good:

okey zajmiesz sie blacharami :punk::nabijasie:

Opublikowano

dzień dobry !!! Widze że od samego rana tylko panienki Wam w głowie :nabijasie::radocha:

Opublikowano

no wiesz :kox:

Opublikowano

do pracy się zabierać bo niestety panienki kosztują :polew:

Opublikowano

do pracy się zabierać bo niestety panienki kosztują :polew:

potrafisz sciaGnac na ziemie :decayed:

Opublikowano

co znaczy Marcinku scianac???

Opublikowano

za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi ;)

Opublikowano

za wcześnie wstałeś ... trzeba szybko czytać to słowa same się w treść układają .. nawet jak ktoś G, ć i ą gubi ;)

:tongue4:

Opublikowano

zwracam honor moje gapiostwo ale 30 min temu wstałem i jeszcze percepcja nie pracuje jak trzeba :hi:

Opublikowano

zwracam honor moje gapiostwo ale 30 min temu wstałem i jeszcze percepcja nie pracuje jak trzeba :hi:

ja wstalem 40 min temu.i wlasnie sie do roboty zbieram

Opublikowano
:decayed:ł[br]Dopisany: 07 Październik 2008, 13:02_________________________________________________dzisaj rusza Monster Garage u Marinero-trzymajcie kciuki żebym wyjechał.