Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem Tomek ale musisz ją koniecznie ściągnąć do siebie ja tak kiedyś zrobiłem z teraźniejszą żoną. A myślisz o tym żeby zostać w wielkopolsce?

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zostać...hmmm dobrze mi tu od 4 lat, ale nie mam tu żadnej rodziny itd. ,póki nie ma dzieci to jest ok. a potem co, kto mi się nimi zaopiekuje...na stałe to nie możliwe raczej, choc bardzo bym chciał :confused4:

Opublikowano

ale ja miałem ten sam motyw, pochodze z pomorza przyjechalem tutaj na studia, kobieta z pomorza, region rozwojowy, więc przyjechała do mnie i mieszkamy. w między czasie ślub i dziecko a rodziny tutaj ani jednej sztuki, sami jak palce.

Opublikowano

...to moje najwyżej podeślę na wychowanie do wujka Musashiego :polew::decayed: ...będą miały lekcje z Vag-owania

Opublikowano

Ive - albo zrobimy sobie domowe przedszkole :polew:

Opublikowano

wyruszamy z ul.Sw Jerzego tamteż się spotykamy właśnie o godz. 16 na górze strony jest mapka wlkejona przez Tomka Iversona więc popatrz, wrzuć ulice w navi i dojedziesz.

A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa..... :naughty::good:

wielkie dzięki

tak więc postaram się pojawić :wink4:

Opublikowano

wyruszamy z ul.Sw Jerzego tamteż się spotykamy właśnie o godz. 16 na górze strony jest mapka wlkejona przez Tomka Iversona więc popatrz, wrzuć ulice w navi i dojedziesz.

A co za targi są 19.10?? bo kumpel ma targi ale w arenie ...[br]Dopisany: 08 Październik 2008, 23:54_________________________________________________aaaa już wiem targi modelarstwa..... :naughty::good:

wielkie dzięki

tak więc postaram się pojawić :wink4:

ok mistrzu liczymy na Twoją obecność :)[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 19:49_________________________________________________odebrałem Adiczke ok 17 więc czas chyba dobry sprężyli się chłopaki tak bardzo że lekko krzywo spasowali zderzak ale w poniedziełek poprawią głupio im było że hoho niby 0.3 cm ale ja zauważyłem :hi:

Opublikowano

3mm japa nad zderzakiem - to się nie da nie zauważyć! Ludzie będą Cię na ulicach wytykać przez weekend i się nabijać :>

Opublikowano

dokładnie ale co zrobić nie chiałem zostawiać do jutra a juz zmykali do chaty wole pojeździc z takim wybrykiem niz trzymać go tam do jutra, a ludźmi sie nie przejmuje niech patrzą na siebie :hi: pozdro Yelo oddaje codziennie głosy na Anetkę Twoją już dogania chyba konkurencję do grudnia będzie z przodu że hohoho :good:

Opublikowano

Dzięki za głosy :good: tyle że głosy są podsumowywane co miesiąc - czyli ta runda trwa do końca października.

Jakoś przeżyjesz do poniedziałku - szczęście że spot za tydzień ;)

Opublikowano

spoko spoko Przemek damy rade :good:

Opublikowano

iście rodzinne mieliście spoty Vectry a zabawa że hoho :naughty:

Opublikowano

Pepin i wszystko na ten temat tzn To samo co u Nas he..he pojawiszsię na spociku ???zapowiada się fajnie przejazd przez miasto do pestki .A po tym wszysztkim Iverson zaprasza wszystkich na żarcie :baseball::dziura: --- żartowałem Iverson wtedy by napewno nieprzyjechał .Ive ,ale skoczymy gdzieś na zarło co??? :yeah:[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 22:07_________________________________________________Pepin słoiczki kupiłeś???

Opublikowano

Pepin słoiczki kupiłeś???

tak, kupiłem w jakimś sklpeiku ...

(w Poznaiu szukałem 3 tygodnie temu słowików na grzybki .. 7 czy 8 sklepów od MAKRO, LIDLA, CAREFURA itp .. aż do PIOTRA i PAWŁA w dwóch punktach i - po blisko 2h jazdy od sklepu do sklepu znalażłem 0.5litra dopiero w jakimś starym SAMie ;) )

Opublikowano

trzeba było pojechać do sklepu społem z artykiłami gospodarstwa domowego i takie tam inne. :evil:

Opublikowano

trzeba było pojechać do sklepu społem z artykiłami gospodarstwa domowego i takie tam inne. :evil:

łatwo powiedzieć ... trudniej znaleźć ...

Opublikowano

Duluki jasne ,że pojedziemy bo zawsze na glodnego wracam do Kalisza...Pepin dobry zlot... :naughty:

Opublikowano

Duluki jasne ,że pojedziemy bo zawsze na glodnego wracam do Kalisza...Pepin dobry zlot... :naughty:

Ja jutro mówię laskom, że za tydzień zabieram je do KFC .. będą wniebowzięte ..

bo od zlotu A4 nad morzem nie było frytek ;)

BTW.

co do zlotów to jeszcze troche spamu .. może na nastepny zlot A4K

więcej się nas uzbiera to było w maju w Gosławicach

http://zloty.vectra-unlimited.pl/Goslawice/Gryngol/dscf5707.html

Opublikowano

...to moje najwyżej podeślę na wychowanie do wujka Musashiego :polew::decayed: ...będą miały lekcje z Vag-owania

juz ja je wyszkole :cool1::naughty:[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 03:02_________________________________________________

łatwo powiedzieć ... trudniej znaleźć ...

trzeba bylo zagadac, mam cala piwnice sloikow :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Październik 2008, 03:05_________________________________________________pobudka :radocha: