puertoss Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 jaka to farbe trza zakupić do tego... podkreślam czarny mat!!!!
mrogal Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 jaka to farbe trza zakupić do tego... podkreślam czarny mat!!!! jak to jaka u Bebika ale wiesz ze to bedzie k**ewsko ciezko utrzymac w czystosci, pierwsze 100m autem to kox potem walka z brudem na ramionach felg ide spac branoc
puertoss Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 a co to jest Bebik???? bo coś zaskoczyć nie moge... to się bezbarwny w połysku sypnie i po ptokach :>
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a co to jest Bebik???? bo coś zaskoczyć nie moge... to się bezbarwny w połysku sypnie i po ptokach :> to ma byc matt czy polysk? weze u Ciebia dostanie gumowe 50mm?
puertoss Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 a co to jest Bebik???? bo coś zaskoczyć nie moge... to się bezbarwny w połysku sypnie i po ptokach :> to ma byc matt czy polysk? weze u Ciebia dostanie gumowe 50mm? nie mam pojęcia czy takie są??? skoro mówisz że mat jest cieżki w utrzymaniu to pójdzie połysk i ch.... byle czarne były co; kto to jest ten "Bebik"????
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a co to jest Bebik???? bo coś zaskoczyć nie moge... to się bezbarwny w połysku sypnie i po ptokach :> to ma byc matt czy polysk? weze u Ciebia dostanie gumowe 50mm? nie mam pojęcia czy takie są??? skoro mówisz że mat jest cieżki w utrzymaniu to pójdzie połysk i ch.... byle czarne były co; kto to jest ten "Bebik"???? daj no zdjecia kupy i trojki
puertoss Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 tylko jakość kiepska bo to jak była ściągnięta komem robiłem :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 tylko jakość kiepska bo to jak była ściągnięta komem robiłem :gwizdanie: kupa dosc kozacka
puertoss Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 haaa przegub wymieniony i już nic nie pyka.. o niebo lepiej... i teraz można znów boki boki boki :tongue4: dzięki marewel
_Solar_ Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 haaa przegub wymieniony i już nic nie pyka.. o niebo lepiej... i teraz można znów boki boki boki :tongue4: dzięki marewel To kiedy wyruszamy na kolejne dobicie osłony
puertoss Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 w miejsce ori coolerów wstawić ruły a to coś pomiędzy zastępuje duży FMIC..... czyżby to takie proste było???[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 20:35_________________________________________________to coś co łączy(rys. nr 18) nazywa się "rura poprzeczna" (3B0 199 521 ciekawe jaki jest rozstaw wejść :naughty: w 1,9 tdi też przez takie coś idzie ciśnienie na drugą stronę. :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 to cos co łączy to element pasa wzmocnieniowego :gwizdanie: a co do zastępowania to tak sie własnie robi coolery sie wyrzuca puszcza sie kolanko przed pas i cooler z drugiej strony tak samo
puertoss Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 to cos co łączy to element pasa wzmocnieniowego :gwizdanie: a co do zastępowania to tak sie własnie robi coolery sie wyrzuca puszcza sie kolanko przed pas i cooler z drugiej strony tak samo czyli co.... 4x kolanko z gumy + troche rury +opaski i po ptokach???
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 niewiem jak u ciebie ale do 1,9 to 6 kolanek sie używało
puertoss Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 niewiem jak u ciebie ale do 1,9 to 6 kolanek sie używało dawaj jakieś foty co trza??? jakie? gdzie i za ile i jaki cooler???[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 21:11_________________________________________________ori mam dwa coolery tak jak na rys.
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32800.0;highlight=jaki+fmic miłej lekturki, ale powiem Ci szczerze ze chyba nikt na forum nie montował tego do 2,5 :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 no właśnie sie już o tym zorientowałem i mam obawy czy to ma sens?! czy bedzie jakas poprawa
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no właśnie sie już o tym zorientowałem i mam obawy czy to ma sens?! czy bedzie jakas poprawa pewnie znikomy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi