miodzio Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 A bixenonków z białymi kierunkami nie znalazłeś No niestety Tak samo myślałem o zderzaku od s-line i lipa... Miałem za mało czasu moje lampy i zderzak sprzedałem jak była okazja a auto potrzebne było mi do jazdy. No co tam i tak jestem bardzo zadowolony
danielo Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 A za ile popchałeś zdemontowane lampy,jakoś niemogę znaleźć kupca na moje
czaki22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 fajne auto , kolor ciekawy mam zawias jak bys chcial
miodzio Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 fajne auto , kolor ciekawy mam zawias jak bys chcial Zawias s-line kompletny jeździ już w bagażniku teraz potrzeba chwili czasu żeby zmienić Natomiast chętnie kupię przełącznik DRL/CLH jak byś miał. Co do "starych" lamp miałem je z białym kierunkiem więc może dlatego poszły bardzo szybko. Mam też zwykłe z żółtym kierunkiem i pękniętym uchwytem no i te faktycznie robią jako schowek na żarówki [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 09:09_________________________________________________Trzeba troszeczkę odświeżyć Tak więc zawias s-line na miejscu Do tego jeszcze mały bonus Na pokładzie zawitały fotele skórzane z schowkami i siatkami na tylnych oparciach. Do tego w podłokietniku w kanapie uchwyt na kubki Zdjęcia na szybko z telefonu.
nadadam Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam bardzo fajna furka ja też posiadam 1.9 tylko kod BRb nie mam bixsów podobnie jak u ciebie,było, mam pytanko czy dużo przeróbek było z tym też chciałbym takie lampy .Pozdrawiam
miodzio Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Witam bardzo fajna furka ja też posiadam 1.9 tylko kod BRb nie mam bixsów podobnie jak u ciebie,było, mam pytanko czy dużo przeróbek było z tym też chciałbym takie lampy .Pozdrawiam Z samym przełożeniem nie ma problemu 1h roboty kodowanie i jest natomiast problem jest z samo poziomowaniem bo nie ma rozpiski co i jak
Bazza Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ladna sztuka, zycze bezawaryjnej jazdy
czarny Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam bardzo fajna furka ja też posiadam 1.9 tylko kod BRb nie mam bixsów podobnie jak u ciebie,było, mam pytanko czy dużo przeróbek było z tym też chciałbym takie lampy .Pozdrawiam Z samym przełożeniem nie ma problemu 1h roboty kodowanie i jest natomiast problem jest z samo poziomowaniem bo nie ma rozpiski co i jak ale musisz miec przejsciówke ze zwykłych na bixy hmm albo przerobic jesli sie nie myle
miodzio Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Dobra poszedł kolejny mod Na pokładzie czarna podsufitka s-line i fotele z boczkami s-line do tego szyby elektryczne z tyłu Mały gadget w postaci grzanych lusterek -dzięki Domin79. W przyszłym tygodniu zmiana szyby przedniej pod fotochrom i czujnik deszczu który w tym momencie przyklejony jest w innym miejscu niż ori. Wymieniłem też cześć plastyków na czarne. Niestety u mnie cały środek był granatowy teraz zastanawiam się co zrobić z deską rozdzielczą - może by ją poddać flokowaniu
skrab Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Dobra poszedł kolejny mod Na pokładzie czarna podsufitka s-line i fotele z boczkami s-line do tego szyby elektryczne z tyłu Mały gadget w postaci grzanych lusterek -dzięki Domin. W przyszłym tygodniu zmiana szyby przedniej pod fotochrom i czujnik deszczu który w tym momencie przyklejony jest w innym miejscu niż ori. Wymieniłem też cześć plastyków na czarne. Niestety u mnie cały środek był granatowy teraz zastanawiam się co zrobić z deską rozdzielczą - może by ją poddać flokowaniu No to do przodu wrzuć kilka fotek
Miciu Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Super autko Podłokietnik podstawa!! ^^
miodzio Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Nowa szyba zamontowana i czujnik siedzi na swoim miejscu Teraz czekam jeszcze na lusterko a powinno już być
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Piekne mody Dlugo bawiles sie z montazem szyb tylu?
miodzio Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Piekne mody Dlugo bawiles sie z montazem szyb tylu? 0,5 dnia - miałem gotowe wiązki drzwi na przekładkę
nadadam Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Naprawdę jestem godny podziwu . Powodzenia w dalszych modach
miodzio Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 no i jest w końcu 150km i 364nm
Rekomendowane odpowiedzi