Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Proszę o analize logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! samochód kupiłem miesiąc temu. Nic o nim nie wiem co było wymieniane, przebieg był kręcony bo na liczniku jest 187 tys. Wymieniony został rozrząd, wszystkie filtry, olej, termostat. niestety udało mi się zrobic kilka logów statycznych, BS nie zrobiłem ponieważ program mi na to nie pozwala, mam niepełna wersje,ale postaram sie to zrobic w najblizszym czasie. Czy na podstawie tych zrobionych można coś wywnioskować. dziekuje

Log (0 - 018)

Log (1 - 001)

Log (2 - 014)

Log (3 - 013)

Log (4 - 007)

Log (5 - 003)

Log (6 - 004)

Opublikowano

z tej garstki logów można wywnioskować że zakup był ok, silnik w dobrej kondycji ale komplet logów powie więcej

Opublikowano

tak jak kolega wyzej powiedzial... komplet logów ! jesli nie masz jeszcze pelnej wersji VAGA to przynajmniej zrob wszystkie statyczne i dynamiczne

pozdro

Opublikowano

hmm no właśnie nie moge zrobic grupy 000 i 014 bo jest zablokowana, nie mam teraz na zakup oryginalnego programu... dzieki

Opublikowano

Czekamy na dynamiczne i Basic Settings...

Opublikowano

czy ktos może mi dac namiar lub przesłać na maila pełną wersję darmowego vag`a, bo ściagałem juz kilka i tych starszych i nowszych i zadna nie jest pełna :/ dzięki[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 16:50_________________________________________________czy zrobi dużą różnice w ocenie jeżeli logi dynamiczne bedę robił na 3 biegu zamiast 4? dzięki

Opublikowano

Na 3 jest OK.

Opublikowano

statyczny kąt wtrysku do korekty bo w zimie kulawo będzie zapalał silnik

filtr powietrza dawno był wymieniany?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...