jarko Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Już kilka dni upalam demówkę i jest A jak Wasze wrażenia :?: Fifa 11 Trailer [HD]
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 mam nadzieje że podnieśli troche poziom bo do tej pory gra była łatwa na każdym poziomie
yahoo Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 I tak najwieksza zabawa jest online. Chyba nigdy do konca nie gralem trybu kariery, zawsze od razu online lece Co do Fifki 11 faktycznie jest sporo zmian, gra sie swietnie, czekam na pelna wersje i od razu wciagam.
jarko Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 A ja tam właśnie karierkę lubię, tak ze 2/3 sezony do mistrza LM jakąś Polską drużyną
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 A ja tam właśnie karierkę lubię, tak ze 2/3 sezony do mistrza LM jakąś Polską drużyną ja lubie grać drużynami z 4 ligi angielskiej i budować zespół od podstaw....no chyba że mnie zwolnią
jarko Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 A ja tam właśnie karierkę lubię, tak ze 2/3 sezony do mistrza LM jakąś Polską drużyną ja lubie grać drużynami z 4 ligi angielskiej i budować zespół od podstaw....no chyba że mnie zwolnią Taka zabawa była rewelacyjna w Football Managerze gdzie się nie dało grać spotkań. Trwało to znacznie szybciej jak w Fifie gdzie droga od czwartej ligi po tytuł w LM jest baaardzo dłuuuuga
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 właśnie o to chodzi żeby całą kariere iśc na szczyt, a nie zagrać kilka sezonów i wygrywać.spadki ligę niżej ,awanse,mecze z najlepszymi w pucharze krajowym,brak kasy na transfery....a nie tylko grać żeby wygrywać
jarko Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 Nie no jasne - zagrasz jedną karierę i już fifa12 wyjdzie Tak się wolałem bawić w FM gdzie to wszystko szybciej się odbywało. Tutaj samo granie maczyków to główna atrakcja - manager to tylko dodatek
czarny Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 własnie ja byłem zawsze za pes ale teraz FIFA 11 bedzie za niedlugo:D:D:D ekstra grafa super!!
Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,97394,8448107,Dla_singli__FIFA_11.html i wszystko jasne
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 od kilku dni śmigam na PS3 i gra wymiata dzisiaj zacząłem grać w sieci gra ktoś w sieci??
czarny Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 ja czekam na gierke wlasnie juz tydzien idzie i to z wrocławia 100 km ;/ jak tylko dostane to chętnie się zmierze:D dam cynka na gadu:)
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 jak tylko dostane to chętnie się zmierze:D dam cynka na gadu:)
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 W przyszłym tygodniu gierka ma być u mnie... Grałem chwilę u kumpla.
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja tam ostro cisne do późnej nocy....wciągneło mnie strasznie. od poprzednich części różni się całkowicie całe sterowanie,ciężko się przyzwyczaić ....ale jade już na poziomie "zawodowiec" idzie mi coraz lepiej PS zrobiłem piłkarza z własną twarzą i gram nim w sieci w meczach rankingowych
pit-er Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 szkoda tylko, że w wersji na PC nie można grać kariery bramkarzem ;(
czarny Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 zaj... gra:D te zwody ciezko wykonać te trudne ale naprawe gra super jest Zapraszam http://www.forum.ligafifa.pl/viewtopic.php?f=148&t=281 zapraszam na lige 6:)
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 jak będą wyglądać rozgrywki ligi?? tzn jakie terminy meczy,czy tylko PC albo PS3/Xbox chce wiedziec wszystko
czarny Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 sam nie wiem:p terminy niby są ale jest tak że po prostu musisz sie ugadac z ludźmi:)
Rekomendowane odpowiedzi