Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Fela od mercedesa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze temat był wałkowany już wiele razy ale nigdzie nie mogę znaleźć fotki jak to wygląda faktycznie na a4 w sedanie :wallbash:

Więc jeśli ktoś ma fotkę jak to wygląda to bardzo bym prosił :> Kombinuje takie fele zapodać na zimówki i do tego oponka 195/65/15... Co o tym myślicie?

felev.jpg

7J x 15 H2 - ET:35

Cena za fele to 300pln.. Myślicie że warto czy lepiej szukać oryginalu?

Opublikowano

bedzie wygladac jak na innych alu w rozmiarze 15" , a czy 300 zl to malo to nie tak do konca bo jak widac nadaja sie do malowania

Opublikowano

mogły by być trochę tańsze :) 250zł dobra cena za nie :) a pomysł nie jest głupi :)

Opublikowano

widziałem takie fele ale 17 i były wypolerowane nawet fajnie to wyglądało

Opublikowano

17 w polerce tez widziałem na forum właśnie i wyglądały :good::)

Nie wiem jak będą jednak wyglądały 15 z zimowym kapciem... Była fotka na forum ale już jej nie ma...a opinie na temat wygladu 15 były bardzo różne..

Opublikowano

myślę że w b5 nie będzie źle w b6 było by gorzej bo bardziej masywna bryła i 15 ginie

Opublikowano

To mam jeszcze jedno pytani: czy do tej felgi trzeba stosować jakieś pierścienie cz podchodzi bez problemu?

Opublikowano

wydaje mi się, że otwór centrujący jest inny, w Audi jest 57,1 a Mercedes ma chyba inny

Opublikowano

mam stalowe felgi od mersia jutro sprawdzę to ci napiszę ale ale napewno otwór jest większy

Opublikowano

mercedes ma 66,6 mm otwór centrujący także potrzebny będzie pierścień

Opublikowano

a co za różnica przy 15cali jak felga wygląda? może być nawet stalowa i tak nie będzie to wyglądać

Opublikowano

dokładnie otwór centrujący wiekszy, ale czy pomyślałeś o tym, że wiekszość felg do merców ma śruby 12mm a w audi są 14mm?

mniejsza część merców ma 14mm

Opublikowano

dokładnie otwór centrujący wiekszy, ale czy pomyślałeś o tym, że wiekszość felg do merców ma śruby 12mm a w audi są 14mm?

mniejsza część merców ma 14mm

malo kto o tym wie ale to nie problem bo mozna rozwiercic otwory w felgach :wink4:

Opublikowano

malo kto o tym wie ale to nie problem bo mozna rozwiercic otwory w felgach

mozna , mozna takze nawiercić nowy rozstaw, ale wydaje mi się, że gra nie warta świeczki :)

Opublikowano
mozna , mozna takze nawiercić nowy rozstaw, ale wydaje mi się, że gra nie warta świeczki

oczywiscie ze warta bo taki rozwiert nie kosztuje duzo :cool1: