moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ładnie psika na tym ???? słyszał ktoś ???
talib1990 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 No ja i tak miałem go kupić z alle. więc skoro Ty jeszcze bierzesz to 20zł zostanie w kieszeni To się odezwij jak będziesz go zamawiał Plastuch a ten DV robi psssyt ? a co do sąsiadów Nosba ja też jednego poznałem od tej Audi Coupe:P w końcu od niego mam połowe blach na swojej hehe
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 ładnie psika na tym ???? słyszał ktoś ??? My nie, ale pewnie lepiej jak na ori, ale tu w sumie nie chodzi o psikanie ale żeby było dobrze
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ładnie psika na tym ???? słyszał ktoś ??? My nie, ale pewnie lepiej jak na ori, ale tu w sumie nie chodzi o psikanie ale żeby było dobrze a co ma być dobrze ???
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 ładnie psika na tym ???? słyszał ktoś ??? My nie, ale pewnie lepiej jak na ori, ale tu w sumie nie chodzi o psikanie ale żeby było dobrze a co ma być dobrze ??? No teraz mam dwa popsute więc nie jest za dobrze , a te sa nei wiele droższe od ori a można je pózniej serwisować więc chyba lepiej zainwestować
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 No teraz mam dwa popsute więc nie jest za dobrze , a te sa nei wiele droższe od ori a można je pózniej serwisować więc chyba lepiej zainwestować acha , spoko a one psikaja w ogóle bez stożka ????
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 No teraz mam dwa popsute więc nie jest za dobrze , a te sa nei wiele droższe od ori a można je pózniej serwisować więc chyba lepiej zainwestować acha , spoko a one psikaja w ogóle bez stożka ???? Z tego co mi mówił Nosb to chyba nie, ale już nie pamiętam dokładnie.
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 przeciez one nie robia psssssssssyt spoko , widziałem gdzies podobne psyczace
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja bym tanochy nie wkladal bo moze narobic...gnojstwa :confused4:a efekt niewiadomy :gwizdanie: szkoda pakowac tanie badziewie do Audi - takie jest przynajmniej moje zdanie :gwizdanie: lepiej poczekac 2,3 miesiace, dozbierac i kupic WOW niz kupowac podroby no name :gwizdanie: pewniak Forge Splitter - robi chyba najlepsze psssss [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:54_________________________________________________http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=forge+splitter&_sacat=See-All-Categories
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ten splitter to wcale nie jest taka podnieta szalu nie robi a za ta cene to mozna miec pssyt innym sposobem
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Może kiedyś się wstawi takie, ale na razie nie ma na to $$$ bo remoncik silnika mnie troche szarpnie po kieszeni, a zaworki trzeba wstawić jakieś, a te wydają sie byc lepsze niż ori
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://allegro.pl/forge-dv-audi-s3-tt-cupra-1-8-turbo-i1386450495.html - 319pln http://allegro.pl/blow-off-forge-zawor-upustowy-bov-2-tloczkowy-i1388561851.html - 250pln
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://allegro.pl/forge-dv-audi-s3-tt-cupra-1-8-turbo-i1386450495.html - 319pln http://allegro.pl/blow-off-forge-zawor-upustowy-bov-2-tloczkowy-i1388561851.html - 250pln Trzeba przemyslec to rozwiazanie, bo jak slysze jak to psssyczy to chyba chce miec takie u siebie Furka git ładne skóry Dzięki
moskal Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Trzeba przemyslec to rozwiazanie, bo jak slysze jak to psssyczy to chyba chce miec takie u siebie do psyczenia to stozek wystarczy
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Trzeba przemyslec to rozwiazanie, bo jak slysze jak to psssyczy to chyba chce miec takie u siebie do psyczenia to stozek wystarczy
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ten splitter to wcale nie jest taka podnieta szalu nie robi a za ta cene to mozna miec pssyt innym sposobem ??? to juz jest rzecz gustu, czy szal robi czy tez nie przynajmniej cos slychac pppsssssssssssssssss troche nie rozumie... kupowanie zajebis... czesci renomowanych firm to jakas pomylka
kamulator Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Trzeba przemyslec to rozwiazanie, bo jak slysze jak to psssyczy to chyba chce miec takie u siebie do psyczenia to stozek wystarczy Stożek w planach jest. Kupie jakiegos ITG pewnie
Buba Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ten splitter to wcale nie jest taka podnieta szalu nie robi a za ta cene to mozna miec pssyt innym sposobem ??? to juz jest rzecz gustu, czy szal robi czy tez nie przynajmniej cos slychac pppsssssssssssssssss troche nie rozumie... kupowanie zajebis... czesci renomowanych firm to jakas pomylka poszukaj na innych forach, to juz bylo przerabiane to ze kosztuje w c**j $$$ nie znaczy ze jest za***iste niech moskal napisze jak u niego ITG robil pssssyt a wcale nie mial BOVa wydanie 1k zl na te dv'ki do esy wydaje mi sie totalnym bezsensem
Rekomendowane odpowiedzi