Zemis Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Koledzy mam takie pytanie...nie mam w swojej B5 klimatyzacji wiec mam tylko takie zwykłe pokrętła...byłaby mozliwość zamiany na coz bardziej "cywilizowanego" tylko bez montażu klimy?zeby po prostu miało lepszy wyglad? a i jeszcze jedno pytanie...jak włącze swiatła to przygasaja inne wskażniki albo jak zapalam auto to całkowice gasną...czym to spowodowane? pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
mirek s Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jak włącze swiatła to przygasaja inne wskażniki albo jak zapalam auto to całkowice gasną...czym to spowodowane? Mierzyłeś napięcie ładowania ? Może akumulator się kończy.
johny_walker Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 jak włącze swiatła to przygasaja inne wskażniki albo jak zapalam auto to całkowice gasną...czym to spowodowane? Na liczniku masz 2 pokrętła. Po prawej jest do zerowania licznika a po lewej do "przyciemniania wskaźników", najprawdopodobniej masz przyciemnione, rozkręć na maxa i będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi