SID Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 do miejsca gdzie mozna podmienic piaste jeszcze nie doszedłem :mysli: :mysli: ale to bardzo cenna uwaga :good: :good: dzieki, bardzo sie przyda zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego wszyscy idą w duze rozmiary, zamiast w jakosc podzespołow przeciez to sie robi na kołach taka masa że ciarki mnie przechodza jak to widze, pomijam tutaj juz kwoty jakimi trzeba obracac przy zakupie czesci z wymiana piasty tanio nie jest bo i łożysko trzeba odrazu zmienic bo stare się rozleci przy ściaganiu. ale dzieki temu mozna inne glebokie tarcze +50mm wsadzić - wtedy felga ucieknie poza błotniki o 6mm. Odkrecana piaste maja S4 po 2000r w alu zwrotnicach i kazde B6/7. piasta rs6 c5 pasuje p&p dla A4 b6. duze rozmiary tarcz tak dla mocy +300ps ceny dużych tarcz są zabójcze dla zwykłego śmiertelnika a co dopiero ceramika.
Remik-A4 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Szef znajomego dal ponoc 5000 funtow :gwizdanie: za nowa ceramike do RS4 B7 SID powiedz jeszcze czy hamy od S4 B8 konkretnie tyl bo przod juz prawie zalozony podejdzie pod b6 ? mam tzw. kompletny tyl - co moge z niego wykorzystac ??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.180 Tomek juz podpowiadal ale chcialbym znac tez twoje zdanie
Dev Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 przeciez juz Ci napisałem co masz zrobic z tyłem od B8 :> :> :>
offtopsa Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Panowie,tak odgrzeję temat bo chyba tu najlepiej o to spytać: jest ktoś w stanie wypowiedzieć się czy ten zestaw z S4 b8 podejdzie do A4 3.0TDI i czy jest sens to zakładać? bo tutaj Pi T jest na 345, a do b7 tył chyba musi być max 320,tak? http://allegro.pl/hamulce-audi-s4-s5-b8-345mm-komt-przod-tyl-zaciski-i4984981592.html
Rekomendowane odpowiedzi