Opublikowano 21 Października 201015 l Autor za to w środku będzie sporo zmian podświetlana podłoga itp wielki napis BMW na czerwono na podsufitce dużo niebieskich neonów będzie :decayed:
Opublikowano 21 Października 201015 l Autor moje marzenie! moje byłe [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 19:15_________________________________________________obecne to postawić obok niej czarne b6 2.7bit
Opublikowano 21 Października 201015 l za to w środku będzie sporo zmian podświetlana podłoga itp wielki napis BMW na czerwono na podsufitce dużo niebieskich neonów będzie :decayed: no no,lasery to podstawa :bicz: :bicz: przypominam ze ten czlowiek wczesniej mial audi i nie zrobil z niej posmiewiska
Opublikowano 21 Października 201015 l Autor jak to nie....byś widział co się na spotach działo jak sie pojawiał jeden magiczny przycisk i z black madafaki robiła się Fast&FuriousNeonStyle i wtedy wszystkie laski były moje :polew: moje najwieksze to M3 a jeszcze wieksze M5 e30 M3 daleko poza zasięgiem jak na razie największe to Eleanor
Opublikowano 21 Października 201015 l jak to nie....byś widział co się na spotach działo jak sie pojawiał jeden magiczny przycisk i z black madafaki robiła się Fast&FuriousNeonStyle i wtedy wszystkie laski były moje :polew: moje najwieksze to M3 a jeszcze wieksze M5 e30 M3 daleko poza zasięgiem jak na razie największe to Eleanor no to to największe może być za niedługo tańsze od M3 w E30 jeszcze trochę i shelby gt500 69 będzie tańszy :gwizdanie:
Opublikowano 21 Października 201015 l jak to nie....byś widział co się na spotach działo jak sie pojawiał jeden magiczny przycisk i z black madafaki robiła się Fast&FuriousNeonStyle i wtedy wszystkie laski były moje :polew: co tam miales?
Opublikowano 21 Października 201015 l Autor no to to największe może być za niedługo tańsze od M3 w E30 jeszcze trochę i shelby gt500 69 będzie tańszy :gwizdanie: 67 jeszcze trochę potrwa jak to nie....byś widział co się na spotach działo jak sie pojawiał jeden magiczny przycisk i z black madafaki robiła się Fast&FuriousNeonStyle i wtedy wszystkie laski były moje :polew: co tam miales? w sumie nic, ale dupeczki i tak leciały
Opublikowano 29 Października 201015 l http://moto.wp.pl/gid,12795104,title,Dwa-razy-E30-bez-dachu,galeriazdjecie.html
Opublikowano 30 Października 201015 l za***ista maszyna czesto bywam w Kozienicach ale tej buńki nie widziałem.naprawde bardzo ładne auto
Opublikowano 30 Października 201015 l Autor za***ista maszyna czesto bywam w Kozienicach ale tej buńki nie widziałem.naprawde bardzo ładne auto i szybko nie zobaczysz,bo to tylko wyjeżdża z garażu,jest codziennie myte,woskowane,robione są foty i do garażu z powrotem no na wiosnę dopiero będzie okazja zobaczyć
Opublikowano 7 Listopada 201015 l kupiłes ja od Sebastiana ?? z Modlina ?? bo kiedys High Tech taką zrobił piekna fura