Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wąskie e30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no lampeczki wyglądają świetnie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Malowałes te lampy? :mysli:

no jakoś z pomarańczowego trzeba było zrobić czerwony :decayed:

Opublikowano

byłem w zeszłym roku na zlocie syndykatu w tarnowie i widziałem tą albo podobną betkę..

miała tylko silnik trochę inny bo z m3 e46..dla mnie rakieta..koleś wszystko w niej zmienił i chciał 30 tysi :cool1:

Opublikowano
  • Autor

byłem w zeszłym roku na zlocie syndykatu w tarnowie i widziałem tą albo podobną betkę..

miała tylko silnik trochę inny bo z m3 e46..dla mnie rakieta..koleś wszystko w niej zmienił i chciał 30 tysi :cool1:

nie było w niej nigdy takiego motoru więc to nie ta :wink4:

Opublikowano

:oklaski: piękna sztuka :good: gratuluję :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:kox:

dscf4023.jpg

dscf4054q.jpg

dscf4013.jpg

dscf4069.jpg

dscf4064b.jpg

dscf4084.jpg

dscf4085m.jpg

Opublikowano

to sa 4 x takie same bbs rs ? bo wygladaja mi na taka sama szerokosc ...

jakie masz na nie oponki naciagniete ?

ps. jedna z najladniejszych e trzydziestek jakie widzialem .... tylko wnetrze zmienic bo ktos troche zbeszczescil ja tymi fotelami wg mnie

Opublikowano
  • Autor

9 i 9,5 J a szerokości opon nie pamiętam :tongue4:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 10:12_________________________________________________wnętrze jest wjebane, jedynie mocowania foteli i kierownice muszę zmienić :decayed:

Opublikowano

...fajniutka furmanka :good: :good: :good: kiedyś ujeżdżałem E-30 2,5 ale nie taką ... :naughty:

Ps...po tablicach rejestracyjnych widzę że nabyłeś ją w moich stronach i tak się zastanawiam kto miał tam takie cacko ... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

wuju,u Was to chyba wszystkie blachy zaczynają się na 69 :decayed::good:

:decayed:

Opublikowano

ladna fajne fele i gril :>

Opublikowano

siema wuju

fajna sztuka Ci sie trafiła, zawitaj kiedys i sie pochwal jak bedziesz w radomiu,

jak Ty bedziesz tym w zimę jezdził??? :polew: chyba cały czas bokiem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

siema wuju

fajna sztuka Ci sie trafiła, zawitaj kiedys i sie pochwal jak bedziesz w radomiu,

jak Ty bedziesz tym w zimę jezdził??? :polew: chyba cały czas bokiem :gwizdanie:

kiedyś przyjadę :wink4:

w zimę raczej tylko garaż, za ładna jest.. a że ma 24 lata to sól może już zrobić konkretną robotę :disgust:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 22:44_________________________________________________setup do upalania :evil:

14415604.jpg

Opublikowano

ja proponuję ,żeby wuju usunął ten wątek albo żeby mod zrobił to za niego bo ten klub zamieni się w klub miłośników Beemwe :polew:.

Ilekroć tu wchodzę to sikam po nogach a nocami myślę gdzie znaleźć takie auto. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

ZAMKNĄĆ KONTO PO WUJU

Opublikowano
  • Autor

już nie będę :wink4::decayed:

Opublikowano

ZAMKNĄĆ KONTO PO WUJU

:polew: :polew: :polew: :polew:

nie ale serio- wuju znajdź mi taką albo sprzedaj swoją

Opublikowano
  • Autor

ja proponuję ,żeby wuju usunął ten wątek albo żeby mod zrobił to za niego bo ten klub zamieni się w klub miłośników Beemwe :polew:.

Ilekroć tu wchodzę to sikam po nogach a nocami myślę gdzie znaleźć takie auto. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

są na forach :> jak szukałem swojej była jeszcze z silnikiem od m-ki e36 300+ chyba było :gwizdanie:

Opublikowano

są na forach :> jak szukałem swojej była jeszcze z silnikiem od m-ki e36 300+ chyba było :gwizdanie:

to sobie weź tą z sinikiem od emki i dawaj tą :naughty:
Opublikowano
  • Autor

nie ale serio- wuju znajdź mi taką albo sprzedaj swoją

http://otomoto.pl/bmw-320-jak-nowe-bmw-e30-m-technic-i-C15418271.html ta jest jeszcze ładniejsza aby silnik zmienić :cool1:[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 23:03_________________________________________________

to sobie weź tą z sinikiem od emki i dawaj tą :naughty:

za bardzo mi się podoba :kox: a kuni starczy na jakiś czas :evil: