Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wąskie e30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rewelacja :slina:

Opublikowano

fiu fiu ... jest na co popatrzeć :good:

Opublikowano

B6 było fajniejsze.. chociaż to i tak jest ładne i nie zwieśniaczone jak spora ilość E30/E36

Opublikowano

E-30 M-power miały silnik 2.5,mocniejszy od 2.8 w zwykłej budzie :cool1:

Mega-gustownie zrobiony kalasyk :good:

Opublikowano

Ta fura miażdży mi głowę :kox:

Opublikowano

E-30 M-power miały silnik 2.5,mocniejszy od 2.8 w zwykłej budzie :cool1:

Mega-gustownie zrobiony kalasyk :good:

mialy od 2.3 do 2.5 w wersjach evo i z 2.8 nie mal nic wspolnego.

Opublikowano
  • Autor

Ładna sztuka :good: widzę że niezła kolekcję tam macie :naughty:

no jest parę perełek w okolicach :kox:

da się tym wogóle z jedynki ruszzyć?

da się :evil: :evil:

To teraz pochwal sie planami czy są jakiekolwiek :kox:

plany oczywiści że są :decayed: jest trochę do dopracowania.

miałem kupić zwykłą co by mieć co w niej robić, ale nie mogłem się oprzeć. a jak patrzyłem po alle co jest do sprzedania to ręce opadały, szfagier szukal e30 zdrowej wąskiej ponad rok wiec stwierdziłem że nie ma co się zastanawiać :gwizdanie:

pewnie troche kosztowala ( jak na e30)

ile tam masz mocy?

wiadomo ile do 100km/k

jak na jej stan to można powiedzieć ze pół darmo :cool1:

moc nie zmierzona, ale trochę ponad 200 jest na pewno

do 100 nie ma trakcji :gwizdanie: :kox::evil: brakuje jej szpery ale to się zmieni :evil:

Opublikowano

Robi wrażenie. Piękna i zadbana buma.

Mody w najlepszym guście, felgi kox.

Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Piekna :blink:

Opublikowano

za***isty egzemplarz :shocked: napatrzec sie nie moge. Na zywca musi sie dopiero prezentowac :kox:

Opublikowano
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:- kupię lub zamienię na moją
Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:- kupię lub zamienię na moją

mówiłem :chytry::naughty:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze sam się nie nacieszyłem :tongue4:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 00:26_________________________________________________97637311.jpg

41008319.jpg

49407215.jpg

88840102.jpg

Opublikowano

Po co Ci to?

Opublikowano

piękna pozazdrościć jedynie troche kolor środka nie podchodzi mi :)

Opublikowano
  • Autor

Po co Ci to?

dla przyjemności :evil:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 09:24_________________________________________________

moja też fajna i mocniejsza :naughty:

mocniejsza nie znaczy szybsza :decayed:

Opublikowano

Po co Ci to?

dla przyjemności :evil:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 09:24_________________________________________________

moja też fajna i mocniejsza :naughty:

mocniejsza nie znaczy szybsza :decayed:

oj jest na pewno - no chyba że schodzisz poniżej 6 s do 100
Opublikowano

wuju.png

Nie mogłem się powstrzymać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 12:58_________________________________________________

oj jest na pewno - no chyba że schodzisz poniżej 6 s do 100

2.8 w e30 robi podobno 6-6.2 a to jest nieco mocniejsze :naughty: