wuju Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 A tych lamp to nie miałeś już kiedyś zamontowanych? te co mam do tej pory to są home made a te z foto to ori black hella, można powiedzieć że rarytas ale nie wiem czy ich nie zgole bo budżet na opony wyczerpałem
barszczyna Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Żal by mi było sprzedawać takie cacko.
wuju Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 niestety nie można mieć wszystkiego ;( jeszcze teraz gdzie jak ją poskładam na wiosnę to nie będzie się do czego przyczepić choć to że chce sprzedać nie równa się temu że się sprzeda
chudy13101980 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 a jaką przewidujesz cenę za to cacko
wuju Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 3???? jeszcze się konkretnie nie zastanawiałem, może wcale nie będzie trzeba sprzedawać
mcm Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 dobra 3000 nawet euro moge dac niech strace :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 może wcale nie będzie trzeba sprzedawać :polew: tak czułem że nie oddasz białej
wuju Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 wszystko się okaże, mam na to minimalny wpływ
Tas2die4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 E tam, E30 juz za 2500 zł mozna wyrwac przeciez i to igiełke...
wuju Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 na nowym forum jeszcze nic nie wrzucałem musi się coś dziać a więc bh tak jak chciałem się nie sprzedało i będzie założone, do nich ori pomarańczki z przodu pracę przy wykończaniu przodu wleką się trochę ale jak to mówią " co nagle to po diable " pas przedni też trochę przywróciłem do życia i zrobiłem w nim 2 dare wloty co by wloty w zderzaku się nie marnowały chyba będzie dobrze jeszcze tylko polakierować, sklecić zamówienie do aso, poskładać i będzie gotowy wkurzony poszukiwaniem używanych dunlopów zaopatrzyłem się w coś takiego wypoleruje najbardziej oklepane koło w pl, to zobaczymy jak się naciągną ale jak by się ktoś pytał to będę chciał sprzedać 30che niedługo hahahahaha
Kali S4 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 To lakierowanko robiłes sam czy masz jakiegoś lakiernika?
wuju Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 komora nie musi być idealna to sobie sam poradziłem a i tak wyszło dobrze tylko spawanie szwagier mi robił
Kali S4 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 komora nie musi być idealna to sobie sam poradziłem a i tak wyszło dobrzeł teraz poskładac w całości czekać na ciepłe dni:wink:
wuju Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 ciepłe dni już są, czekam tylko na części z aso
wuju Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 wypieściłem trochę koła, poskładałem środek i też wyczyszczony ładnie w końcu mi wszytko działa (nie było grzania i kulało sterowanie nawiewem, szybą i lusterkiem pasażera) brakuje śrubek do złożenia przodu, w sumie kurier trochę dał cała bo miały być w piątek ale pewnie jutro będą więc pewnie i jutro dokończę dzieła i pieszczenie lakieru jeszcze mnie czeka
Rekomendowane odpowiedzi