Wenihal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Cześć Dziś odwiedziłem hamownię. Czipa robił poprzedni właściciel auta, chciałem sprawdzić dokładnie ile tam tego jest. Zastanawiam się czy jechać gdzieś na korekcję czy zostawić tak jak jest?
kileeer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Cześć Dziś odwiedziłem hamownię. Czipa robił poprzedni właściciel auta, chciałem sprawdzić dokładnie ile tam tego jest. Zastanawiam się czy jechać gdzieś na korekcję czy zostawić tak jak jest? napisz do rogalotti o Ci powie czy masz dobrze zrobiony wykres
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 wykres spoko tylko malo cos Nm
Wenihal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 wykres spoko tylko malo cos Nm No właśnie coś mało niutów w porównaniu do podobnych autek z forum...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 mozna by poprawic co nieco :gwizdanie: zapytaj Witka na priv,ile by wzial za delikatna korekte bo jednak tego Nm moze wyzej dac
Flyer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Byles na hamowni u Mastersa, trzeba bylo jego zapytac czy chcialby zrobic korekte i za ile. Masz go pod nosem.
Wenihal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Byles na hamowni u Mastersa, trzeba bylo jego zapytac czy chcialby zrobic korekte i za ile. Masz go pod nosem. Pytałem, to zaproponował robić na 180KM. Ale coś tam delikatnie z turbiną nie halo, tzn. overboost czy jakoś tak. Masters twierdzi, że sadza się osadziła trzeba by było przeczyścić. Na razie tragedii nie ma. Musze temat zgłębić, porobić logi itp.
marewel Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Załóż odrazu hybrydę na większym wirniku i walku od arl.
Rekomendowane odpowiedzi