seba_m_ Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam kolegów. Mam mały problem. Opiszę w skrócie. Pierwszy bieg samochód się rozpędza, turbo fajnie pompuje do 3,5 tys, i jakby odcinał turbo, jednak jak zluzuję pedał gazu to się zaś fajnie rozpędza do 3,5 tyś. Jeśli powoli bez "buta" będę rozpędzał auto idzie ok, jak dostanie buta to go w pewnym momencie zdławi. Kiedyś miałem Passata i łapał notlauf, wtedy trzeba było silnik zgasić, tutaj tego nie muszę robić. Podłączyłem sobie go pod kompa nie ma żadnych błędów. Proszę o jakieś sugestie.
nowal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 musisz zrobić logi dynamiczne i tutaj wkleic to znawcy pomoga. Myc moze nieszczelny dolot, ale najlepiej zrobic logi
seba_m_ Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Logi zrobię jutro ale chciałem jakoś sobie przybliżyć usterkę.
mateusz1528 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Tez mialem takie cos. Sprobuj zmienic na sprawna przeplywke. Moze u Ciebie tez bedzie ona siedziała.
seba_m_ Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Udało mi się zrobić dziś logi może one rozwiążą mój problem: Satyczne www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/000.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/001.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/003.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/004.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/007.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/013.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/018.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Statyczne/023.jpg Basic www.swietlica_szkolna.republika.pl/Basic/000.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Basic/003.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Basic/011.jpg Dynamiczne www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/000.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/001.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/003.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/004.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/008.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/010.jpg www.swietlica_szkolna.republika.pl/Dynamiczne/011.jpg Dziękuję z góry za pomoc.
Ossek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Kąt wtrysku do regulacji, termostat do wymiany, przepływomierz tnie dawki, turbo przeładowuje w dolnym zakresie obrotów (być może zmienna geometria się przycina). Kiedy zmieniałeś filtr powietrza? Auto po programie?
seba_m_ Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Sterownik nie grzebany. Filtr ma 3 miesiące, kąt wtrysku i termostat to przypuszczałem. Możliwe że to przepływomierz??
Rekomendowane odpowiedzi