Bakru Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 V6 i na tych letnich felgach troszkę wysoko stoi, ale może to rzecz gustu
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 V6 + = [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:55_________________________________________________V6 jest nas coraz więcej może by tak jakiś klubik
raper1987 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 V6 i na tych letnich felgach troszkę wysoko stoi, ale może to rzecz gustu albo miejskich krawężników, a u nas w mieście jest mało miejsc gdzie mają litość dla kierowców osobówek [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________ Co to za fele letnie? jaki rozmiar? AEZ Xylo 17" 8,5J opona 235/45, pozatym stronę wcześniej jest napisane [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________Efekt wczorajszej nudy ;P Jeszcze parę zdjęć zrobionych w czasie montażu i wymiany filtra kabinowego oraz jubileuszowy debiut na liczniku który miał miejsce parę dni temu Jeszcze trzeba parę kabli pochować w bagażniku bo tutaj jeszcze straszą, no i umocować jakoś tą skrzynkę ma ktoś jakieś patenty na to?? Myślałem, żeby na rzepy to zrobić, ale u mnie można cała podłogę wyciągnąć która jest w dużej większości z kawałka filcu czy tam materiału a tylko ma nad kołem zapasowym zrobioną podstawę, więc to nie zda egzaminu...[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 13:33_________________________________________________Wziąłem się dziś za swój silnik t.j. wymiana świec i w końcu przyszedł czysty nowy filtr kabinowy... Przy okazji wymiany świeć pomyślałem, że pozdejmuję już resztę plastików i umyję je trochę a pod spodem taka niespodzianka część rolki napinacza dosłownie odpadło i wpadło pod alternator skasowało praktycznie pasek wielorowkowy który ma ledwo 4 tysiące przebiegu, rolka zamówiona czas to wykręcić idę dłubać do garażu dalej:
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Kozaaaaaaaaaaa Opona jak do ciągnka ale co tam Ale V6 i Q
raper1987 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Kozaaaaaaaaaaa Opona jak do ciągnka ale co tam Ale V6 i Q ale za to trzymanie w zakrętach wyrzuca z fotela koza trudno na razie ogarniam to co związane z bezpieczeństwem, kasa mi się nie przelewa więc na razie robię to co ważniejsze , a jeszcze został przegub i w dalszym ciągu sprzęgło jeszcze się nie ślizga, ale jazda na pół sprzęgła w korku zaczyna być męcząca bo ciężko czasem jechać tak, no i powoli muszę przymierzyć się do wymiany tarcz z przodu bo raz, że są przygrzane przez poprzedniego właściciela to jeszcze któraś jest krzywa, a toczyć tego nie będę bo uważam, że jest to moje bezpieczeństwo, a przyrównać toczenie mogę co najmniej do regeneracji papieru toaletowego. Powoli nie jeżdżę, więc może zainwestuje w jakieś nawiercane i nacinane TRW
raper1987 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Dawno tu nie pisałem a trochę działo: Później były takie: Pogięta znieVAGa dla VAGa w "oku" Anioła thx jako że zima tuż tuż parę dni temu postanowiłem założyć zimówki:
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 fotki ciekawe porobiłeś, proponuje cos podesłać na konkurs do kalendarza na grudzień
raper1987 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 z chęcią tylko nie wiem komu i gdzie bo tutaj tyle tematów że ciężka sprawa cokolwiek znaleźć
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 z chęcią tylko nie wiem komu i gdzie bo tutaj tyle tematów że ciężka sprawa cokolwiek znaleźć http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.0
raper1987 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 dzięki to wysłałem parę fotek chociaż widząc po przednich miesiącach to moje zdjęcia raczej lipne ;P[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 17:49_________________________________________________Jako że wadliwa świeca BOSCH'a zrobiła kuku w moim silniku długo się zastanawiałem czy remontować czy kupić nowy silnik jednakże po rozebraniu głowicy okazało się że uszkodzenia są nie wielkie tylko wypalony na wylot zawor wydechowy, więc zabrałem się za kapitalny remont silnika o to lista drobiazgów jakie zostały zrobione: Jak ktoś chce znać poszczególne ceny mogę podać na PW ;P[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 21:49_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=arjK5mvdXBo#t od taka drobna jazda po śniegach onboard
Rekomendowane odpowiedzi