sokolnh Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=3394
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 za***isty Idealny w prostocie
aqwsxc Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Audi Quattro Concept. Zgodnie z obietnicą prezentujemy zdjęcia Audi Quattro Concept: Źródło + dane techniczne + zdjęcia + tapety: http://www.motoryzacyjnie24.pl/newsy_audi_quattro_concept.html
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Audi Quattro Concept. Zgodnie z obietnicą prezentujemy zdjęcia Audi Quattro Concept: Źródło + dane techniczne + zdjęcia + tapety: http://www.motoryzacyjnie24.pl/news_audi_quattro_concept.html Link nie bangla
turdzi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 oj oj musze przyznac ze moze za wyjatkiem A8 audi ma bardzo trafiony design. Nic wiecej nie chcemy tylko 2.5T R5 z torsenem
Thom4s Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 W połączeniu z małą masą to może zagrozić R8 V8.
wicio150 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Autko Tylko czekac az ktos z klubu sobie takiego kupi
T-żółw Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 2.5l 408 KM i średnie spalanie 8,5 dla mnie bardzo fajny koncept pewnie cena będzie tylko zaporowa
Wandej Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 W połączeniu z małą masą to może zagrozić R8 V8. chyba V10 Z przyspieszeniem które podają(3,9 sek) zjada R8 V8 bez problemu A jakby jeszcze jakiś hardcore`owy program do tego Bardzo fajnie że Audi wraca do historii ze swoimi jednostkami R5 Turbo
turdzi Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ciekawe co sie stalo z RS3 , nie maila debiutowac w Paryzu ?
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 coś Pięknego nie da się tego określić w słowach
ROBERT Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 coś Pięknego nie da się tego określić w słowach cud miód malina
David Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 fajny ale nie podoba mi sie tyl
Knob Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Kilka lat temu VAG zapowiedział, że ma zamiar odnawiać stare modele aut. Głośno się zrobiło, że wyjdzie nowe Corrado, ale pojawił się mały problem - koszt samochodu. Jak na końcu lat osiemdziesiątych pojawił się nowy model VW o nazwie Corrado kosztował fortunę - był droższy od BMW serii 5 (w Polsce sprzedała się jedna sztuka). Przypuszczano, że koszt nowego Corrado może osiągnąć cenę nawet 400 tys PLN. Kto kupi VW, auto dla ludu, za 400 tys? I nagle pojawiło się nowe Scirocco, ale koncern zapowiedział że to nie koniec. Czy nowe Audi nie nawiązuje kształtem do Corrado, a szczególnie tył auta: boczne tylne szyby, podział tylnych świateł wraz z blendą, tylne słupki, motyw z wysuwanym spojlerem?
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Kilka lat temu VAG zapowiedział, że ma zamiar odnawiać stare modele aut. Głośno się zrobiło, że wyjdzie nowe Corrado, ale pojawił się mały problem - koszt samochodu. Jak na końcu lat osiemdziesiątych pojawił się nowy model VW o nazwie Corrado kosztował fortunę - był droższy od BMW serii 5 (w Polsce sprzedała się jedna sztuka). Przypuszczano, że koszt nowego Corrado może osiągnąć cenę nawet 400 tys PLN. Kto kupi VW, auto dla ludu, za 400 tys? I nagle pojawiło się nowe Scirocco, ale koncern zapowiedział że to nie koniec. Czy nowe Audi nie nawiązuje kształtem do Corrado, a szczególnie tył auta: boczne tylne szyby, podział tylnych świateł wraz z blendą, tylne słupki, motyw z wysuwanym spojlerem? podobieństwo to o można dostrzec rzeczywiście. ale masz nietypowy, rzadko spotykany silnik w b6. sorry za OT
turdzi Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 fajny ale nie podoba mi sie tyl a ja mam dokladnie odwrotnie
badboy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 jak dla mnie autko wymiata w każdym calu
Rekomendowane odpowiedzi