Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Te wszechobecne srebrne dodatki psuja caly efekt.. :confused4: Sam je zakladales? :chytry:

Opublikowano

te kratki w chromie niezbyt pasuja...autko ladne 1.8T sluszny silnik :th:

Opublikowano

Niunia ładna, wnętrze mi się bardzo podoba, wolałabym mieć takie niż pseudo-drewniane ;)

Co do wyglądu zewnętrznego, to grill jeszcze ujdzie, ale ten chromik pod tablicą w kratce tak jakoś mi nie pasuje, chociaż to oczywiście kwestia gustu

Opublikowano

Mnie si chromik podoba w sumie zjdęcia nie oddają całego efektu na żywo wygląda to dużo lepiej. Z daleka prawie jak B7 :>

Opublikowano

Ładny żywy kolor, i faktycznie te chromowe dodatki nie pasuja do czerwonego, poza tym autko jest fajne, felunek tez jest OK. :a4fan:

Opublikowano

No do B7 to jej dużo brakuje ale to tylko rzecz gustu ale ładna jak każda :a4fan: ale ztym chromem to troche przesadziłeś nie ykk

Opublikowano

ładny kolorek...:) co do chromów mam mieszane uczucia... :mysli:

Opublikowano

Nie podoba mi sie poducha pasażera,jakos odstaje :thumbdown:

Opublikowano

hehe no tym chromikiem z przodu faktycznie ktoś chciał uzyskac podobieństwo do b7 i po prostu rzecz gustu czy to wyszło :kox:

ale środek to faktycznie troche kłuje w oczy :tongue4:

silniczek jest za to miodzio :dance:

Opublikowano

Silniczek miód i popieram kolegów co do zderzaka w stylu B7 :polew: co do środeczka to jakiś dziwny chaos tam panuje chodzi konkretnie o to co leży koło poduszki pasażera i to co jest nad nawiewem środkowym+konsola środkowa jakoś tak dziwnie wygląda, chociaż to jest kwestia gustu :mysli: