Michuck Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Witajcie, posiadam taka naklejkę na klapie: Klient, który chce kupić ode mnie auto zażyczył sobie, aby pozbyć się tej naklejki. Gdy podhaczyłem paznokciem na lakierze zostaje klej. Wyczytałem, aby podgrzać suszarką naklejkę potem przeczyścić benzyną ekstrakcyjną. Czy nie będzie przebarwień? Proszę o pomoc.
fayera Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Klient, który chce kupić ode mnie auto zażyczył sobie, aby pozbyć się tej naklejki pewnie człowiek z clubu spróbuj benzyną-powinno zejść
Stichy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Podgrzej suszarka i sladu kleju nie bedziesz mial Pozniej lekko przeczysc jakas pasta np TEMPO i jak by nigdy naklejki by nie bylo
Czaro_22 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A tam suszarką od razu, wystarczy jak odkleisz i potem przejedziesz pastą polerską lekko ścierną i nawet ślad nie zostanie robiłem podobnie jak usuwałem oznaczenie silnika z klapy bagażnika
nike21 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 klej usuniesz benzyną ekstrakcyjną
wojtas-audi Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Nie sprzedawaj mu :gwizdanie:
Michuck Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Hehe, dzięki panowie za rady, jutro zabieram się do roboty. Sprzedaję, bo upatrzyłem b5 quattro.
Kali S4 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Walnij facetowi w ryja tylko pamietaj,najpierw bierz hajs
Skyliner89 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ja usuwałem naklejki i klej po naklejce Berner - Odtłuszczacz. Bardzo skuteczny i przede wszystkim nie niszczy lakieru . Butelka 400ml kosztuje 16 zł.
adrianus Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 odklej, przeczysc benzyna na szmatce, potem ladnie umyj auto i sladu nie bedzie, badz mily, uprzejmy,a jak gosc da Ci hajs w lape i wsiadzie do auto to z usmiechem stojac obok auta poklep a'czworke przyjacielsko po dachu jednoczesnie naklejajac jakas naklejke typu a-4 klub forever a najlepiej to juz taka skladajaca sie z kilkudziesieciu mini kawaleczkow(takiej jak jacys rosjanie na yt naklejali tpom ktorzy zle parkowali )
julek251 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 A swoją drogą co to za burak?!! Pewnie moderator konkurencyjnego forum
Rekomendowane odpowiedzi