Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Walka z dopalaczami - Wasze zdanie

Czy jesteś za likwidacją doplaczy ??  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za likwidacją doplaczy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko w tym roku zapiło się na śmierć 60 osób nieletnich. Kilka zginęło po przedawkowaniu dopalaczy i nagle wielka afera.

Umarli 20 minut po zażyciu? Nie sądzę.

Ja też nie mam nic przeciw dopalaczom, ale skoro one są legalne, to też chcę mieć legalną kokainę, amfetaminę i heroine, która podobnie jak alkohol uzależnia fizycznie. Dlaczego nikt nie krzyczy, że one nie są legalne. Nie mówię tu o składzie chemicznym, ale o sposobie działania na centralny układ nerwowy i psychikę.

Opublikowano

Naćpanych ludzi w tej chwili jeździ więcej,

tak tylko weź pod uwage ze alkomat wykazuje ci osobe pijana gdy ta jest faktycznie pod wpływem lub na kacu czyli do powiedzmy 24h od ostatniego kielicha , no jeszcze zależy ile sie [pilo , czy jeden wieczór czy kilka pod rząd.

A np. z zielskiem to jest ono wykrywalne do kliku dni po zażyciu , i mogą cie jebnąć w momencie kiedy ty juz zapomniałes ze paliłes bo było to 5-6 dni temu :thumbdown:

Opublikowano

dopalacz w dodatku jest nie do wykrycia :thumbdown: a jesteś na bani. :thumbdown:

Opublikowano

A ja tam uważam, że wszystkiemu winni są ... rodzice.

OT taki mały przykład:

http://www.tvn24.pl/-1,1676733,0,1,9_letni-terrorysta-bije--dusi-i-sika-w-szkole,wiadomosc.html

Kiedyś, dostałby wp***dol od nauczyciela, poprawili by w domu i był by spokój, a dzisiaj ...

Opublikowano

Legalizacja nie ma szans zeby przeszla. Dlaczego..? Wraz z legalizacja musialy by sie pojawic sposoby sciagania podatku np ze sprzedazy marihuany.. Czy wierzycie w to, ze jak bedzie legalizacja to kazdy bedzie to kupowac np w cofee shopie..? Nie. Bedzie nastepowac sprzedaz bez opodatkowania. Kazdy bedzie mogl sobie posadzic roslinke i korzystac z niej do woli (wiadome co swoje to pewne).

Idąc tym trope to może zdelegalizujmy ziemniaki i marchewkę? To wkońcu takie same roślinki jak konopie. Ale pomyśl jaka część sprzedawana jest na targu bez odprowadzenia podatku dla państwa. A ile ludzi hoduje sobie te rośliny pod domem nie kupując w sklepie. O zgrozo!

malik, tyle ze po marchewkach i ziemniakach jest mniejsza szansa wystapienia chorob psychicznych, ktorych leczenie czy tam terapia obciaza budzet panstwa :)

A co do Pana Bratko i jego sklepu. Powinni zaplombowac sam podejrzany towar, a nie caly sklep. Areszt w tym przypadku tez jest bezzasadny :)

Opublikowano

OT taki mały przykład:

http://www.tvn24.pl/-1,1676733,0,1,9_letni-terrorysta-bije--dusi-i-sika-w-szkole,wiadomosc.html

Kiedyś, dostałby wp***dol od nauczyciela, poprawili by w domu i był by spokój, a dzisiaj ...

Stary leje matkę a dziecko patrzy i uważa, że tak trzeba :tongue4:

Opublikowano

OT taki mały przykład:

Albo się naoglądał w TV.

Wszystko zaczyna się od rodziców...

Opublikowano

OT taki mały przykład:

Albo się naoglądał w TV.

Wszystko zaczyna się od rodziców...

Wszystkiemu winne je plajstejszyn :D

Opublikowano

Pytanie. Ilu z was wkladalo cos do klaserka, ze maja sie za takich znawcow..? :)

ja wkładałem , dosyć często ale tylko palenie :wink4:

co do samej akcji z dopalaczami to jest bezedura , wymyślili jakąś poczekalnie gdzie produkt bedzie 18 miesiecy czekał na badanie , wszystko co moze być uzyte do odurzania ma tam trafiać , czyli z półek znika butapren , rozpuszczalniki , farby itp. ciekawe czy rząd bedzie konsekwentny i wycofa te produkty z obrotu.

co do zażywania tych specyfików to paliłem kilka razy towar z tych sklepów i był git , nie to co ziółko ale dawało rade. W nos nic nie pakowałem , tablet tez nie jadłem więc sie nie wypowiem ale mam kumpla który wciągał to "coco coś tam" i mówił ze amfa sie chowa , działanie kilkakrotnie intensywniejsze , ogólnie mówił ze spoko.

A ze małolaty tym sie truja to jest sprawa tego typu ze oni to ćpaja na potęge :thumbdown: , niech wciągnie mała kreske sprawdzi efekt , potem drugą jak mu mało , a nie ,za***ie pół grama na raz w dziure i odpływa , to nie o to chodzi , wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać umiar :wink4:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 06:59_________________________________________________

Kazdy bedzie mogl sobie posadzic roslinke i korzystac z niej do woli (wiadome co swoje to pewne).

polecam forum , jestem tam moderatorem , wszystko od A do Z o uprawach itp :wink4: :

http://www.forum.haszysz.com/

Ty przynajmniej wiesz o czym mowisz.. :naughty: bo wkladales do klaserka hyhy.. A wkladales do klaserka tez smiercionosny :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Taifun..? :shocked: :shocked: :shocked: u mnie w klaserku siedzial z godzine i jakos klaserek nadal ma sie dobrze.. Wbrew lansowanych teorii, ze po wlozeniu do klaserka, ten laduje w szpitalu.. :gwizdanie:

Tez uwazam, ze to syf. Ale do puki nikt nie sproboje czegos lepszego, to nie bedzie wiedziec.. Zreszta z ekonomicznego punktu widzenia to sie nie oplaca.. :polew:

Takze kupujacy to sa do debile kwadratu, albo do szescianu.. :naughty:

Opublikowano

Ty przynajmniej wiesz o czym mowisz.. :naughty: bo wkladales do klaserka hyhy.. A wkladales do klaserka tez smiercionosny :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Taifun..? :shocked: :shocked: :shocked: u mnie w klaserku siedzial z godzine i jakos klaserek nadal ma sie dobrze.. Wbrew lansowanych teorii, ze po wlozeniu do klaserka, ten laduje w szpitalu.. :gwizdanie:

Tez uwazam, ze to syf. Ale do puki nikt nie sproboje czegos lepszego, to nie bedzie wiedziec.. Zreszta z ekonomicznego punktu widzenia to sie nie oplaca.. :polew:

Takze kupujacy to sa do debile kwadratu, albo do szescianu.. :naughty:

wkładałem do klaserka tylko palenie , nie uznaje zadnych sprzetów typu koks czy amfa , niewazne czy z dopalaczy czy z ulicy , dla mnie to gówno :thumbdown:

Palenie koks :good: , zaraz jak weszły te dopalacze to był dobry sprzet pt. Dżinn , ładnie wchodził i faza pierwsza klasa , biło na głowe towar z ulicy.

kilka razy zapaliłem , teraz tylko zielone...... raz.....dwa razy do roku :gwizdanie:

Opublikowano

Taifun to palenie wlasnie :wink4:

Opublikowano

raz.....dwa razy do roku :gwizdanie

:decayed:

Opublikowano

raz.....dwa razy do roku :gwizdanie

:decayed:

A rok u moskal'a 2 dni ma :> :polew:

Opublikowano

OT taki mały przykład:

a to wszystko wina bezstresowego wychowania... mamusia nie bedzie bila synka bo nie wierzy ze jej dziecko robi ja w ch...

widfdzialem takie cos na zywo, mamusia wychowywala bezstresowo a dziecko w weiku 22 lat konczylo na detoksie uzaleznione od heroiny...

moj syn poczuje pas jak zasluzy...a to nie dlatego ze jestem sadysta a po to zeby wiedzialo co jest dobre a co zle...niestetety aktualnie dzieci sa bardziej sprytne od swoich glupich rodzicow czesto...

co do Smartszopow, jako ojciec jestem za tym zeby to gowno zamkneli, jako obywatel smieje sie z tego ze panstwo nie jest w stanie sobie poradzic z 23 latkiem...400 baranow z wiejskiej...

Opublikowano

[...]nie uznaje zadnych sprzetów typu koks [...]

[...]Palenie koks :good:[...]

No to jak to u Ciebie z tym koksem w końcu? :cool1:[br][br]

malik, tyle ze po marchewkach i ziemniakach jest mniejsza szansa wystapienia chorob psychicznych,

Taaaa? A jarałeś kiedyś marchewkę? :decayed:

Opublikowano

on pali koks w piwnicy.. :decayed:

Opublikowano

To syf, tamto syf. Dla mnie Luksusowa czy inny Smirnoff to syf i wolę JD ale zaraz nie dre ryja, że trzeba je zdelegalizować bo mi dziecko się zatruje:gwizdanie:

Opublikowano

malik, tyle ze po marchewkach i ziemniakach jest mniejsza szansa wystapienia chorob psychicznych,

A Ty? :wink4:

Galka muszkatolowa fajnie dziala :gwizdanie: (ale nie palenie) :polew:

Opublikowano

OT taki mały przykład:

a to wszystko wina bezstresowego wychowania... mamusia nie bedzie bila synka bo nie wierzy ze jej dziecko robi ja w ch...

widfdzialem takie cos na zywo, mamusia wychowywala bezstresowo a dziecko w weiku 22 lat konczylo na detoksie uzaleznione od heroiny...

moj syn poczuje pas jak zasluzy...a to nie dlatego ze jestem sadysta a po to zeby wiedzialo co jest dobre a co zle...niestetety aktualnie dzieci sa bardziej sprytne od swoich glupich rodzicow czesto...

co do Smartszopow, jako ojciec jestem za tym zeby to gowno zamkneli, jako obywatel smieje sie z tego ze panstwo nie jest w stanie sobie poradzic z 23 latkiem...400 baranow z wiejskiej...

Od Ojca dostałem raz w życiu. I wystarczyło :decayed:

Opublikowano

A Ty? :wink4:

Galka muszkatolowa fajnie dziala :gwizdanie: (ale nie palenie) :polew:

Wciera się w napleta?

:polew: