Nosb Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a ta panienke to mam akurat za domem ta czarna Slepy spoko... nie w tej to w nastepnej
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a ta panienke to mam akurat za domem ta czarna Slepy spoko... nie w tej to w nastepnej zostajesz przy B5 , byłby naczes , Ja bym się za to wziął, ale przy dislu nie widzę zadnego sensu , jakbym dysponował zdrową Esą, to bym rezał body Rs
Skyliner89 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 a jakiś link do wątku można prosić, gdzie znajduje się RS4 B5 sedan? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg1660978#msg1660978 Szkoda ze nie ma wiecej takich projektów Dzięki . za***ista . Akurat sobie myślałem o RS4 B5 to jak bym robił to tylko na czarny kolor, może i inny . Co się z nią stało, że już nie jeździ?
Nosb Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Resztki prawej tylniej lampy znajduja sie w okolicy kola ;(
iwadrian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Fajna sprawa, ostatnio zrobiłem konwersję zwykłego focusa na wersję RS (tylko nadwozie) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Auto oddałem w takim stanie jak na ostatnich zdjęciach właścicielowi który sam dokończył resztę składania plus wymiana zwieszenia itp. za parę dni zaczynam identyczną przeróbkę tym razem w kolor biały. Myślałem o przeróbce b7 na rs4 ale przypuszczam, że koszta byłyby ogromne (nie licząc swojej robocizny)
LUCAS Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 w pelni popieram takie projekty jezeli sa zrobione na ori czesciach i wygladaja jak z fabryki i calkowicie rozumiem tego goscia bo znam cenu aut w skandynawii i sam ich doswiadczam dlatego sam mysle nad przerobieniem na b7,bo wierzcie lub nie ale ceny b7 w danii zaczynaja sie od 100 tys zl :gwizdanie: bez MOMS'ów wszystkich czyli podatków. Niestety taki kraj... Mi moją b5 '95 dwa lata temu kiedy jeszcze tam mieszkalem wycenili na 75000 koron czyli jakies 35000pln !!! Dlatego duzo taniej tam rezac fury niż kupowac nowe autka. Druga sprawa to kasa... ktora skandywanowie po prostu maja... więc dla nich takie rezanko to czysta przyjemnosc nei polaczona z płaczem przy wydawaniu kasy na cześci.
David Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 bez MOMS'ów wszystkich czyli podatków. Niestety taki kraj... Mi moją b5 '95 dwa lata temu kiedy jeszcze tam mieszkalem wycenili na 75000 koron czyli jakies 35000pln !!! Dlatego duzo taniej tam rezac fury niż kupowac nowe autka. Druga sprawa to kasa... ktora skandywanowie po prostu maja... więc dla nich takie rezanko to czysta przyjemnosc nei polaczona z płaczem przy wydawaniu kasy na cześci. mi rok temu zawolali za b5 97r 50 tys kr czyli 25 tys zl oplaty rejestracyjnej a auto warte 15 :gwizdanie: dlatego jezeli moge przerabiac po cenach czesci polskich i w Polsce to mi sie to zdecydowanie bardziej oplaca moze za rok/dwa zrobie sobie b7
Remik-A4 Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 To ja znowu podkrece chyba jeszcze nie skonczyl... http://www.maxrevs.co.uk/cars/audi/showcar.php?carId=1567
sokolnh Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 przecież to nawet quattro nie jest
Wąski Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 przecież to nawet quattro nie jest wyreza sobie
Nosb Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Dokladnie ... To nie >b5 Zawsze mozna dolozyc
Remik-A4 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 tutaj wspomniana wczesniej B5 i przemiana z S4 na RS4 Piekna robota !!! [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:40_________________________________________________a taka przemiana jak wyzej kosztuje kupe siana...Audi OEM RS4 Body Kit dla Audi B5 A4 i B5 S4 - $10,699.00 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi