Młody_drog Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 No ale naklejka S line na listwach to jest to...
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 to nie naklejka tylko ori badge, ktory mam od poczatku o srodek pytales... nic sie nie zmienilo :gwizdanie:
Chuck Norris Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Bardziej podobnego środka do mojej nie widziałem , gdzie jest tylko podłokietnik?
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 heh ni ma ale raczej nie jest mnie potrzebny
Thom4s Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 heh ni ma ale raczej nie jest mnie potrzebny Heh, to załóż na tydzień, pojeździj i później zdejmij, wtedy pogadamy... :gwizdanie:
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Pewnie masz racje Tomek, zobaczymy moze lokiec kupie... Na razie srodek bedzie taki jak wczesniej ( choc kosz, klima 2din czekaja ) i robione dzisiaj obecnie przejechane jest tylko 97753 mil potwierdzone przez Audi ksiazka, rachunki itp. Co najwazniejsze wszystko jest ...bylo i mam nadzieje, ze bedzie OK 4 nowe opony tej samej firmy AVON bo swietnie sie kleja i cena bdb wytargalem za 105 funtow szt. Opony Avon ZZ3 235/35R19 91 Y ~ zobacz ceny w porównywarce cen przednie 225/35/19 AVON ZZ3 - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.270 i tylne 235/35/19 AVON ZZ3 na felge 9.5 J
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale ...ujowo musi się jeździć z kierą na miejsc pasażera :polew: weż no co Ty wyrezałeś se kiere po str pasażera - no wiesz Ty co
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 ale ...ujowo musi się jeździć z kierą na miejsc pasażera :polew: weż no co Ty wyrezałeś se kiere po str pasażera - no wiesz Ty co mozna sie przyzwyczaic a jezdzi sie zajeb... bo drogi o niebo lepsze :gwizdanie: :>
Gość elvis80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 dziwne nie ma ... to nie ciężkie żeby było lepiej - w POLSCE wszystko jest do d....
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 dziwne nie ma ... to nie ciężkie żeby było lepiej - w POLSCE wszystko jest do d.... skoro tak twierdzisz... ja na 100% wracam do Polski :kox: za pre... lat :gwizdanie: mam nadzieje, ze przed moim przyjazdem naprawia drogi i co wazniejsze zarobki
Dev Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Remik co robisz z tylnymi hamulcami od B8 ????
Młody_drog Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 To są listwy ori s line? Skąd się tam wzięły jak nie masz środka s line?
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 zaskoczony to jest ORI s-line emblemat na tylnych listwach ochronnych drzwi po obu stronach pojazdu a nie naklejka jak twierdziles :gwizdanie: srodek o ktory putasz to oczywiscie tez ORI listwy tzw. rybia luska dla mnie :kox: ponad to praktycznie caly srodek to ORI S-line lacznie z siedziskiem :gwizdanie: ktore ma podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli - Mam Pelne sportowe siedzenia ze skory :gwizdanie: ( a nie tylko z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym ) - Wstawki w tapicerce drzwi ze chyba tez ze skory - Podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli - Podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym - Elementy dekoracyjne z aluminium - Sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą - Gałka drążka zmiany biegów pokryta czarną perforowaną skórą - gałka aluminiowa) - Osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry - Uchwyt hamulca ręcznego pokryty czarną skórą zawieszenie rowniez S-line
Młody_drog Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym Ja coś nie widzę czarnej podsufitki u Ciebie. A rybia łuska to nie jest s line... Zresztą coś zabrakło tej twojej łuski w około gałki zmiany biegów. Emblemat to sobie ktoś przykleił w środku i na zewnątrz też. Bo ja tu pełnego s line nie widzę. Masz pakiet oświetlenie?
Remik-A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym Ja coś nie widzę czarnej podsufitki u Ciebie. A rybia łuska to nie jest s line... Zresztą coś zabrakło tej twojej łuski w około gałki zmiany biegów. Emblemat to sobie ktoś przykleił w środku i na zewnątrz też. Bo ja tu pełnego s line nie widzę. Masz pakiet oświetlenie? to nie jest pelen S-line ale prawie pelen tak jak pisalem i nie twierdzilem przeciez ze tzw. rybia luska to s-line ale wszycho jest ORI
Młody_drog Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Poza tym fotele też nie są s line bo nie mają tkaniny speed no i kierownica też nie jest perforowana. Czyli zwykła wersja sport[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 00:58_________________________________________________ Podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym Ja coś nie widzę czarnej podsufitki u Ciebie. A rybia łuska to nie jest s line... Zresztą coś zabrakło tej twojej łuski w około gałki zmiany biegów. Emblemat to sobie ktoś przykleił w środku i na zewnątrz też. Bo ja tu pełnego s line nie widzę. Masz pakiet oświetlenie? to nie jest pelen S-line ale prawie pelen tak jak pisalem i nie twierdzilem przeciez ze tzw. rybia luska to s-line ale wszycho jest ORI Jak narazie to nie widzę to nic s line
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 no to co ze nie maja tkaniny wygladaja identycznie tylko sa cale ze skory no i ORI a tkanina speed to tylko tkanina ktora zdecydowanie gorzej wyglada i pasuje tak na dobra sprawe musze zapytac Bartka co to za siedziska i cala reszta Jedno jest pewne ubogo w srodku nie mam i wszystko ORI czarne / skora / chrom choc pewnie przyjada jeszcze zmiany typu kiera i RNS-E[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 01:24_________________________________________________ Remik co robisz z tylnymi hamulcami od B8 ???? tylne sprzedaje... [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 01:25_________________________________________________ Jak narazie to nie widzę to nic s line bo zle patrzysz reczny, galka drzwi itp. Sugerowalem sie postem Bartka http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html i te wnetrze jest bardzo podbne nie uwazasz ? i co z tego, ze kiera nie S-line obszyta jak ta sama kiera i jednolita forma zachowana :>
David Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Remik fajnie wyglada te kolo z tymi heblami masz bardzo podobne felgi do moich :>
Rekomendowane odpowiedzi