Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 wybieram sie zaraz na testy nocne mam nadzieje, ze nigdzie nie
kadafi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 folia jest mega jak i cala fura :kox: dawaj jeszcze halogeny :>
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Teraz to dopiero wyglada agresywnie i szeroko jak dla mnie bomba Real wyglada 2x lepiej :cool1: Zdecydowanie wyroznia sie na drodze i oto chodzi bo kto chce miec takie samo auto jak sasiad i sasiadka choc pewnie i tacy sie znajda :gwizdanie: twierdzac ze auto ma przemieszczac sie tylko od punktu A do punktu B a reszta to niepotrzebne wydatki... milosnicy samochodow :gwizdanie: Dobra bo sam sobie robie OT Czarna bedzie wygladala jeszcze szerzej bo progi tez juz zakupione inne niz Rieger a co tym razem z Austrii bo troche taniej Po testach nocnych... Wiec nie zauwazylem zadnych zmian szczerze a kto nie wierzy niech kupi i przekona sie sam :gwizdanie: polecam na 100% i to jest folia najciemniejsza w ofercie tzw. GunSmoke. zdjecia slabe ale sa...
Młody_drog Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Podoba mi się! Wciągnę taką do siebie! Ciężko ją nakleić?
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 raczej nie bo jest zajebis... gruba
Młody_drog Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Na sucho się to okleja jak suszarką?
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 u mnie bylo na sucho... a na koniec Heat Gun i po sprawie ale robia to tez na mokro... tutaj masz wiecej - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27706.90
Młody_drog Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Efekt naprawdę za***isty! I mówisz, że nic nie pogorszyła się widoczność? Ile tej folii muszę kupić na 2 lampy + w halogeny
Remik-A4 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 I mówisz, że nic nie pogorszyła się widoczność? Ile tej folii muszę kupić na 2 lampy + w halogeny zobaczysz sam:cool1: a rozmiar taki jak ja wziolem czyli 12x28 inch
Cineksik Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ... 12x28 inch Dawid to jest rozmiar w calach
Remik-A4 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 powinno wystarczyc David mnie jeszcze zostalo na kierunki i na fogi a cena zrozumiala bo to nie jest badziew za 20zl Jakosc zawsze koszuje niewazne co kupujesz
Tobi_one Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Maly mod Przednie lampy i kierunki. folia Lamin-x GunSmoke http://www.lamin-x.co.uk/gallery/gunsmoke.htm wyglada zajeb... policja sie nie czepia no i najwazniejsze przechodzi przeglad - przynajmniej w UK do tego wlasciwosci ochronne bo jest bardzo gruba tak jak chyba 10 normalnych zlepionych razem !!! nie zmienia koloru swiatel !!! cena dystrybutora okolo 130 zl. za 12x28 inch :gwizdanie: foty robine w dzien oczywiscie ten wymiar to starcza na samo oklejenie lamp przednich :?: czy tylnie też da rade na jednej rolce tej folii pojechać :?: musze powiedzieć, że ładnie to wygląda u Ciebie
Remik-A4 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 na tylne na 100% juz nie starczy musisz kupic 2 rolki
Młody_drog Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 A one zachodzą trochę na górę też? Czy tylko pokrywają te część co jest widoczna? Wyciągałeś lampy do oklejenia?? mały vt: Uploaded with ImageShack.us
Remik-A4 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 pokrywaja tylko czesc widoczna... zastanawialem sie czy sciagac brewki ale zostaly... [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 17:18_________________________________________________Dzisiaj ponowne testy nocne tym razem wybralem sie w bardziej zaciemnione miejsca i roznica jest ale nie tak spora jak by sie wydawalo dlugosc bicia switla pewnie jest taka sama lecz barwa jest troche bledsza niz poprzednio. mialem/mam ksenon 6000K zdjecia robione tel. ale mimo wszystko chcialem pokazac... realnie jak wiadomo wyglada to lepiej/jasniej !!!
truckmaniac Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Załóż Xeny 4300K i zobaczysz, że będzie lepiej
Remik-A4 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 tak tez kolega mnie radzil mowil ze xeny 4300K najlepsze swiatlo daja na razie nie zmieniam... bo wszystko dobrze widac ale tez nie wykluczm bo moze byc rzeczywiscie lepiej a przeciez oto chodzi
truckmaniac Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 tak tez kolega mnie radzil mowil ze xeny 4300K najlepsze swiatlo daja na razie nie zmieniam... bo wszystko dobrze widac ale tez nie wykluczm bo moze byc rzeczywiscie lepiej a przeciez oto chodzi W trucku jeżdziłem na 6000K. Po przejściu ze zwykłej H7 myślałem, że jest Po czasie zauważyłem, że c**jowo się jeździ w deszczu i kupiłem żarniki 4300K. Stary. Nie ma polotu :kox:
Rekomendowane odpowiedzi