Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zartowalem tylko :naughty::good:

kórwa miałem dzwonić o te kratki dla CIebie :wallbash:, całkiem mi to wyleciało, jutro bede dzwonił do tego typka, bo mam zamiar parę części od niego wyrwać, w tym konsole poliftową, z pokrętłami :kox:, Pablo furka coraz lepiej sie prezentuje, chyba się bede musiał kiedyś wybrać na Krakowskie spoty, zeby obczaić na zywo :naughty:

Opublikowano

slepy luuuuuz :good: Pablo ja do Ciebie pod Media wpadne :tongue4: albo do Media :good: bo bede chyba w niedziele :good:

Opublikowano

jakie Media, robisz w M1, tez bede prawdopodobnie w kraku w niedziele :rolleyes:

Opublikowano

na strefie CA siedzi :tongue4: no to moze bedziemy miec mini spota :kox:

Opublikowano

na strefie CA siedzi :tongue4: no to moze bedziemy miec mini spota :kox:

no to moze zrobimy spocika :naughty:

Opublikowano

slepy luuuuuz :good: Pablo ja do Ciebie pod Media wpadne :tongue4: albo do Media :good: bo bede chyba w niedziele :good:

Pracuje w MM2 na Solvay Park, ale możemy zrobić spota w Niedziele czyli jutro bo mam wolny week teraz, a lepiej by było pod M1 bo mieszkam 2km od M1 :naughty:

Chyba że dacię radę później to o 18:00 spot w Krk w Galerii Kazimierz bo przenieśliśmy z wtorku i będzie cała śmietanka :naughty: [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 17:25_________________________________________________

Zdjęcia słabe :gwizdanie: Ale krateczki za***iście wyglądają

Już są lepsze :wink4::decayed:

Opublikowano

kratki dają radę jest to jakiś pomysł na następny mod :mysli:

ile takie kratki ??

Opublikowano

kratki dają radę jest to jakiś pomysł na następny mod :mysli:

ile takie kratki ??

Kupiłem komplet od angola za 40zł :decayed:

Trzeba było tylko przewód dorobić i nic wielkiego, oczywiście całą robotę robił Seba1_2 :notworthy::kox:

Najbliższy mod to myślę że będzie grill RS4 bo po tym jak zderzak od eski mi uciekł przed nosa i fotele kubełki to już miałem zakończyć z modami ale nadal walczę :decayed:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 21:26_________________________________________________Doszedł nowy mod na tylnej szybie :decayed:

Kumpel otwiera klub i po oklejaliśmy inne audice z A6 Klubu aby zrobić reklamę. A teraz w nocy jak jadę to zdarza się że ktoś na światłach zapodaje pytanie do mnie "E słuchajże gdzie ten burdel będzie dokładnie?" :polew: :polew: :polew:

479a140162a9faacm.jpg5bda4a07731b41ebm.jpg3fb4bcfca4fd7c13m.jpgf09b1781dd1fbb1fm.jpg

Opublikowano

co to za klub? :decayed:

Wstęp od 23 lat także ty nie musisz wiedzieć co to za klub :decayed:

Opublikowano

po znajomosci wpuscisz :naughty: chyba ze to jakis zbereźny klub :kox::polew:

Opublikowano

To klub muzyczny, proszę nie mylić z jakimś burdelem :decayed:

Spoko jak coś to załatwię Ci wejściówkę :wink4:

Opublikowano

To klub muzyczny, proszę nie mylić z jakimś burdelem :decayed:

Spoko jak coś to załatwię Ci wejściówkę :wink4:

no i to sie chwali :good::drunk:

Opublikowano

Robił to ktoś u siebie na lampach :?: http://allegro.pl/folia-do-lamp-przednich-czarna-dymiona-najtaniej-i1223200566.html

Nie mam nigdzie chromu i tak się zastanawiam czy zapodać taką folią na lampy.

Najlepszym sposobem było by pomalowanie lamp na czarno ale to mod w dalszej kolejności.

Opublikowano

Lepiej pomaluj srodki. Gdybys poszukal na forum, to bys wiedzial kto bawil sie folia.. :decayed:

Opublikowano

Lepiej pomaluj srodki. Gdybys poszukal na forum, to bys wiedzial kto bawil sie folia.. :decayed:

Nie bawiłem się folią ale chyba niedługo zacznę, co masz na myśli jeśli chodzi o środek???

Listwy nie ruszam bo są podobne na wzór (prawie carbonu) :decayed: jakoś to można by było okleić okolice mieszka :)

Opublikowano

Nie bawiłem się folią ale chyba niedługo zacznę, co masz na myśli jeśli chodzi o środek???

Listwy nie ruszam bo są podobne na wzór (prawie carbonu) :decayed: jakoś to można by było okleić okolice mieszka :)

Pablo pomaluj środki lamp :naughty:, nie wiem jak ta folia bedzie sie spisywać, wyglądać może dobrze, ale jak to bedzie świecić :gwizdanie:

Opublikowano

Pablo pomaluj środki lamp :naughty:, nie wiem jak ta folia bedzie sie spisywać, wyglądać może dobrze, ale jak to bedzie świecić :gwizdanie:

No właśnie, wyglądać może spoko ale jak w nocy to będzie świecić :gwizdanie:

Seba1_2 ma za***iście pomalowane lampy i wyrezany bixenon, widziałem w realu i robi robotę :kox: