kali Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Witam mam problemy z zamykaniem audi a4 zamykam z kluczyka i nie raz sie zacina musze kazde dzwi sam zamykac co jest? pompka czy gdzie powietrze ucieka?
cayenne Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 A przy otwieraniu czasami nie masz tak,ze po przekręceniu kluczykiem otwierają się tylko dynksiki drzwi od strony kierowcy? Dopiero po otworzeniu pozostałe się podnoszą?
kali Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 No wlasnie tak chyba jest to zalezy rozniesie zacina?
cayenne Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Trzeba rozgrzać zimne luty-poszukaj było na forum.Pomoże,ale nie wiadomo na jak długo. Poczytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,13900.0.html
Nonilion Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Ja wymienilem pompkę. Siedzi sobie w bagażniku (avant- po prawej stronie). Jak zamykałem autko, słychac było, że pracuje, ale drzwi pozostawlay otwarte/zamkniete. Rozebrałem pompkę. W środku jest wirnik, który z biegiem czasu się wyciera i u mnie łopatki wypadły i całośc się dosłownie rozsypała. Elektrycznie byla sprawna. "Nowa" pompka z allegro kosztowała 60 pln.
Piotrek98igo Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Nonilion daj mi namiar na taka pompke za 60zl bede wdzieczny niezmiernie...
Rekomendowane odpowiedzi