Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to normalne ze tyle dymu czy to para? u was tak juz zimno jest? :blink: u mnie w nocy +5-8

Opublikowano

Odpalanie webasto przy -6 trochę paruję :wink4:

95843322.jpg

Chyba za dużo tej pary (dymu) :mysli:

Przypomniała mi się sytuacja jak ktoś pisał na forum że gość zostawił gdzieś pod sklepem auto, nastawił na rano webasto, szła jakaś babcia przy aucie i zadzwoniła po straż pożarną bo myślała że się auto pali i strażacy na chama łomem wyrwali maskę i na ślepo silnik zalali pianą :polew:

Wytłumaczenie mieli że działali w dobrej intencji :decayed:

Opublikowano

Czasem zadymi a to jest para, odpal auto przy minusowych temperaturach i po chwili z wydechu zaczyna parować

teraz pełny bajer :naughty: zima nie straszna

Już 2 rok z webasto pod maską Grzesiek wie jaka to wygoda :beach:

Opublikowano

u mnie bedzie pierwszy raz teraz :kox: mam juz pitola od Adamoo :notworthy: jeszcze pare gratow

Opublikowano

Odpalanie webasto przy -6 trochę paruję :wink4:

95843322.jpg

Chyba za dużo tej pary (dymu) :mysli:

Przypomniała mi się sytuacja jak ktoś pisał na forum że gość zostawił gdzieś pod sklepem auto, nastawił na rano webasto, szła jakaś babcia przy aucie i zadzwoniła po straż pożarną bo myślała że się auto pali i strażacy na chama łomem wyrwali maskę i na ślepo silnik zalali pianą :polew:

Wytłumaczenie mieli że działali w dobrej intencji :decayed:

Webasto odpalałem pół roku temu więc trochę zapowietrzone było, ale to tylko przez chwilkę dymiło potem już nic :wink4:

Też słyszałem o takiej sytuacji jak straż zaczęła gasić :decayed: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:01_________________________________________________

u mnie bedzie pierwszy raz teraz :kox: mam juz pitola od Adamoo :notworthy: jeszcze pare gratow

Pilocik fajna sprawa, można odpalać z odległości 800m :wink4:

Opublikowano

800m :shocked: niezle :good: a to mozliwe zeby webasto spalilo auto ?

Opublikowano

Ile więcej łyka auto przez tak średnio od czasu do czasu używane webasto :decayed:

Opublikowano

webasto spala 200ml na godzinę

Wszystko jest możliwe z takim samym prawdopodobieństwem jak zwarcie w instalacji :wink4: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 14:48_________________________________________________Modzimy dalej :decayed: poprawa układu dolotowego :gwizdanie:

img20111031173552.jpg

Opublikowano

webasto spala 200ml na godzinę

Wszystko jest możliwe z takim samym prawdopodobieństwem jak zwarcie w instalacji :wink4: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 14:48_________________________________________________Modzimy dalej :decayed: poprawa układu dolotowego :gwizdanie:

img20111031173552.jpg

też takie chcę :decayed: skąd masz :gwizdanie:

Opublikowano

Mamy sklep u siebie z takimi zabawkami :decayed:

Opublikowano

ile ??

Opublikowano

Virus zrob jakas fotorelacje jak mozesz przyda sie bo na forum nie ma do 1.9tdi

Opublikowano

Postaram się zrobić kilka fotek

ile ??

Kolanka sylikonowe po 31zł, redukcje 45 stopi 46zł, Kolanka z kwasówki 43zł [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:48_________________________________________________Kilka fotek z montażu

67432895.jpg

19896338.jpg

97382823.jpg

81632109.jpg

97704555.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się ze moc się poprawiła jeszcze będę testował, chętnie bym gdzieś na hamownie pojechał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...