Rosemeyer Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Miala byc zmiana na wiekszy no i jest Audi Q7 4.2 TDI S-line MY2009 - S-line x2 - zewnętrzny i wewnętrzny - Sportowe fotele elektrycznie regulowane z pamięcią dla fotela kierowcy i pasażera - Elektrycznie regulowana kolumna kierownicy - Kierownica z funkcją zmiany przełożeń - Tapicerka skórzana Verano - Tunel środkowy obszyty skórą - Boczki drzwi w alkantarza, podłokietniki i dodatkowo uchwyty/klamki obszyte skórą - Podsufitka w alkantarze - Lusterka elektrycznie składane i przyciemniane z pamięcią - Ogrzewanie postojowe - Klimatyzacja 4strefowa - 4x podgrzewane fotele - Nawigacja MMI 2G - BOSE Surround Sound - Audi Music Interface - Zmieniarka CD/MP3 - Tempomat - Reflektory ksenonowe - Zawieszenie pneumatyczne Adaptive Air Suspension - Elektrycznie sterowany hak holowniczy - Elektrycznie otwierana klapa bagaznika - HomeLink - Felgi 21" Audi Exclusive PQN - Dach szklany OpenSky - Listwy wykończeniowe Piano - Pakiet Oświetlenie - Przyciemniane tylne szyby - Aluminiowe listwy zewnętrzne i relingi - Czujniki parkowania z kamerą cofania - Regulowane tylne fotele/kanapa (przesuwane siedzisko, regulacja oparcia) Mody: Grill poliftowy Grzana kiera na zime Rolety Podświetlanie listw dekoracyjnych z poliftowego Pakietu Oświetlenie AV - podobnie jak w A4, 2xekrany Alpine+zmieniarka DVD Alpine, tu dodatkowo tuner DVB-t Kenwood'a: Pakiet Schowek: siatki na oparciach i w bagazniku - wreszcie mam miejsce na sluchawki... Blenda w Piano i "letnia" kiera z chromowanymi lopatkami: Galka zmiany biegow z RS6 - duzo fajniejsza niż S-line'owa czy od V12: Kratka "ciezarowki" we flocku: Fotki z sesji z http://piotrpiechocki.viewbook.com Edytowane 16 Października 2016 przez Rosemeyer
fayera Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wybór jak najbardziej a sztuka :kox:co tu dużo mówić
Madas Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 zmiana jak ta lala gratulacje
Piotrek98igo Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 OMG :kox: chyba lepszego wypasu nie mozna miec 4.2TDI
Trezor Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Lista wyposażenia super. Gdyby to jeszcze przenieść do A4... bo niestety nie lubię tego typu samochodów. No ale niech służy bo silniczek boski.
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Wypas w środku i kolor jedyny słuszny dla Q7 no chyba że biała perła Q7 V12 TDI hehe Silnik za***isty bo bardzo łatwo można podnieść moc pod 400KM w tym TDI Powiedz mi jak spalanie w mieście w tym motorze bo słyszałem że nie pali dużo przy normalnej jeździe :gwizdanie: Szyby można by było przyciemnić i był by czarny madafaka
Rosemeyer Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Powiedz mi jak spalanie w mieście w tym motorze bo słyszałem że nie pali dużo przy normalnej jeździe :gwizdanie: nie ma dramatu - ok. 15cie. W trasie 9-10
Flyer Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Silnik za***isty bo bardzo łatwo można podnieść moc pod 400KM w tym TDI Ta, sam sobie to policzyles, czy widziales takie auto?
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Silnik za***isty bo bardzo łatwo można podnieść moc pod 400KM w tym TDI Ta, sam sobie to policzyles, czy widziales takie auto? Koleżanka miała ten sam silnik w A8 i program na 400KM choć nie widziałem wykresu
ohm Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Duży plus za - Felgi, alcantare i za S-line podwójny
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Jaki tam masz bieżnik przy 21" :?:
Rosemeyer Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Jaki tam masz bieżnik przy 21" :?: domyslam sie, ze pytasz o profil 295x35
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Jaki tam masz bieżnik przy 21" :?: domyslam sie, ze pytasz o profil 295x35 Tak profil znaczy się Myślałem że mniejszy będzie z 30 przy takim rozmiarze, ja mam taki sam ale przy 19kach Szerokość felunku też musisz mieć duży w calach skoro masz 295
Lapeno Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Jaki tam masz bieżnik przy 21" :?: domyslam sie, ze pytasz o profil 295x35 Tak profil znaczy się Myślałem że mniejszy będzie z 30 przy takim rozmiarze, ja mam taki sam ale przy 19kach Szerokość felunku też musisz mieć duży w calach skoro masz 295 nie taki sam bo 295/35 a 225/35 to jest spora roznica ... 295/35 to juz jest sporo mięcha jesli chodzi o opone, poniewaz 35 jest to procent z szerokosci . co do audiki to bardzo fajna + za wew i zew s-line oraz za felgi... bo to najwieksza felga jaka wychodzila w q7. Jest to wersja 7 czy 5 miejscowa ? 4,2 tdi + chip ( nie wiem jak w q7 ale w a8 robi niezly przeciag na trasie ). mysle ze 380 KM / 780Nm nie bedzie problemem jakies plany masz co do auta ? moze by tak zderzaczki z q7 6.0TDI i do tego swiatla przod i tyl poliftowe ?
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 ladna sztuka ostatnio mialem przyjemnosc taka jezdzic ale 3.0 TDi i dawal rade wiec tu bedzie i co mnie w tym samochodzie zdziwilo, pozycja za kierownica jak w samochodzie osobowym
turdzi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 wiem ze nowe i pewnie cie cieszy ale w tej klasie to fajniejsze jest zrowno X5 jak i ML i nawet V12 do mnie nie przemiawia
Rosemeyer Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 wiem ze nowe i pewnie cie cieszy ale w tej klasie to fajniejsze jest zrowno X5 jak i ML i nawet V12 do mnie nie przemiawia Turdzi pierwszy raz sie z Toba nie zgodze co prawda X5 mi sie podoba i zawsze mi sie podobało, ale ma z d*py FISa, nie ma pneumatyki i porownywalnego silnika. ok, po lifcie jest 40d z 305/6 KM, ale 1) to nie V8, a po 2) to nowy model i poki co sporo kasy kosztuje. ML, z calym szacunkiem dla gwiazdy, ale jest wg mnie zbyt tandetny i, tu juz rzecz gustu, po prostu brzydki. Dlugo sie zastanawialem nad nowym autem i jak dla mnie to wlasnie Q7 ma najwiecej plusow i najmniej minusow. Rozwazalem też Allroada, ale nie moglem znalezc fajnego 3.0TFSI. 3.0TDI szału nie robi, a tym razem chciałem mieć samochód który potrafi jezdzic - no i mam 2,5tonowa krowe, ktora jezdzi i gada lepiej od mojego poprzedniego leona cupry
wojtas-audi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Super fura, gratuluje
turdzi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Rozwazalem też Allroada, ale nie moglem znalezc fajnego 3.0TFSI. 3.0TDI szału nie robi, a tym razem chciałem mieć samochód który potrafi jezdzic poza A4 to w zadnym innym aucie 3.0 TDI juz tak nie jezdzi Odnosze sie do X5 35d z pakietem M bo mam taka w rodzinie i czasami mam okazje usiasc za kierownice i szczere to ja wogle nie jestem fanem tego typu ale jak bym zamknal oczy to bym wogle nie widzial ze jade taka krowa.Prowadzenie super , czego nie moge powiedziec o Q7 co prawda 3.0 TDI ( bo taka prowadzilem ) tez z S linami bajerami.Bemka bije to na glowe , co prawda iloscia miejsca i wnetrzem Audi wygraywa i tu sie zgdze , ale suma sumarum najwazniejsze ze tobie sie pooba i ty jestes zadowolony ( motor napewno zacny ) chodz BTW jak sie przymierzales do RS4 to myslalem ze bedzie cos z wiekszym jajem
Rekomendowane odpowiedzi