Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 4.2 TDI S-line, 21", V12 look, LED, TV, DVD, Webasto -> SPRZEDANE :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe mody super się prezentują, jeszcze fotele przydałyby się z białą nicią :naughty::decayed:

przy skorze Verano jest tylko czarna. Jasna nitka w alkantarze jest/moze byc.

Powiedz mi, nie buja na zakrętach przy takim wysokim zawieszeniu :mysli:

Przydałaby się pneumatyka to byłby ideał :)

nastepny co czytac ze zrozumieniem nie potrafi - jakas plaga normalnie... :wink4:

przeciez mam pneumatykę - napisalem to w opisie, widac na zdjeciach a poza tym wszystkie 4.2TDI maja ją w serii :)

Sorry, przed tym postem sprawdzałem dokładnie opis i nie zauważyłem pozycji - pneumatycznego zawieszenia, nie wyspałem się chyba :embarrassed:

To trzeba było ją obniżyć do sesji :naughty::tongue4::decayed:

Opublikowano

na niektorych jest/byla obnizona ale nie pamietam juz na ktorych.

w kazdym razie na 1str masz foty z max w dol i max w gore.

Opublikowano

Nowe mody super się prezentują, jeszcze fotele przydałyby się z białą nicią :naughty::decayed:

przy skorze Verano jest tylko czarna. Jasna nitka w alkantarze jest/moze byc.

Powiedz mi, nie buja na zakrętach przy takim wysokim zawieszeniu :mysli:

Przydałaby się pneumatyka to byłby ideał :)

nastepny co czytac ze zrozumieniem nie potrafi - jakas plaga normalnie... :wink4:

przeciez mam pneumatykę - napisalem to w opisie, widac na zdjeciach a poza tym wszystkie 4.2TDI maja ją w serii :)

Sorry, przed tym postem sprawdzałem dokładnie opis i nie zauważyłem pozycji - pneumatycznego zawieszenia, nie wyspałem się chyba :embarrassed:

Na jednej z fotek widać nawet na FIS kontrolkę pneumatyki.

201e8bc381655ccd.jpg

Opublikowano

Tak te foty na początku widziałem.

Myślałem że niżej jeszcze można zejść :)

Sąsiad taką sobie sprowadził ale z USA, 3.6l i 280KM, mało mocy jak na taką pojemność a spalanie dużo większe niż u Ciebie.

Opublikowano

Sąsiad taką sobie sprowadził ale z USA, 3.6l i 280KM, mało mocy jak na taką pojemność a spalanie dużo większe niż u Ciebie.

Pablo ale z tymi sąsiadami to dajesz akcje :decayed::polew:

Ilu masz tych sąsiadów? :lol1:

Opublikowano

Pablo ale z tymi sąsiadami to dajesz akcje :decayed::polew:

Ilu masz tych sąsiadów? :lol1:

Chcesz go poznać :?::lol1::decayed:

Ok nie róbmy spamu koledze :)

Opublikowano

Hej :) Piękne masz auto. A modyfikacja to już cud-miód i orzeszki :cool1: :cool1:

Zaciekawiło mnie podświetlanie listw dekoracyjnych w kabinie. Może znalazłbyś trochę czasu i zrobił fotki jak to wygląda w nocy ?

Myślę o dorezaniu tego w cabrio. :embarrassed:

Opublikowano

Zaciekawiło mnie podświetlanie listw dekoracyjnych w kabinie. Może znalazłbyś trochę czasu i zrobił fotki jak to wygląda w nocy ?

Diego co prawda foty nie moje, ale efekt taki sam:

14145f88fd99f05c.jpg

f3e5ee8d579c3f56.jpg

13ab60269f468628.jpg

Takie listwy są w A8, A6 i Allroadzie w Q7 początkowo ich nie było - zostały wprowadzone w ramach liftingu.

W nowym A8, A7 i A6 są kolejne wariacje na temat tego podświetlenia.

Opublikowano

Podswietlenie konkret :naughty:

Opublikowano

Podswietlenie konkret :naughty:

a najlepsze jest to że ja widziałem je w A8 i A6 i nawet przez myśl mi nie przeszło że nie ma w Q7. Kilka razy jeździłem Q7ką, ale nigdy w nocy i nie zwróciłem w ogóle uwagi na to że akurat w Q7 tego nie ma. Aż tu za któryms razem jadę sobie swoim juz samochodem w nocy i że nudno w trasie było to zwróciłem nagle uwagę, że listwy się nie świecą. Ze wiedizałem że mam pakiet oświetlenie to wlazłem w MMI żeby je rozjaśnić bo mysłełem, że są ściemnione a tu d.u.p.a - nie dziala :)

No tak się wkurw.... że jak wróciłem do domu to od razu odpaliłem etkę i odrobiłem zaległa lekcję. Next day zamówiłem listwy od polifta i pooooszło.

Zonk zrobił się dopiero przy montazu, bo okazało się że skurw... synki w oooo zmieni poliftowe boczki i w przedliftowych nie da sie tych listw zamontowac, bo najnormalniej na świecie nie ma na nie miejsca :wallbash::confused4:

Co więć zrobiłem? Kupiłem komplet poliftowych boczków identycznych jak moje dotychcasowe, ale z miejscem na podświetlane listwy :polew:

Kolega do dziś się ze mnie śmieje i raz na jakiś czas przysyła sms - "Zaje...iste masz te listwy" :polew:

Opublikowano

To cie chyba troche szarpnęło :P:decayed:

no wiesz, nie mogly mi glupie boczki zepsuc calej zabawy :kox:

udalo mi sie super dogadac z jednym sprzedajacym z allegro i zrobilismy wymiane :cool1:

Opublikowano

Mam takie w A6 :)

Opublikowano

jak już to bene no chyba, że kolega miał na myśli rurki makaronu czyli penne, BTW dobrze, że nie pene bo to znaczy penis :polew:

podświetlenie fajny modzik :good:

Opublikowano

a najlepsze jest to że ja widziałem je w A8 i A6 i nawet przez myśl mi nie przeszło że nie ma w Q7. Kilka razy jeździłem Q7ką, ale nigdy w nocy i nie zwróciłem w ogóle uwagi na to że akurat w Q7 tego nie ma. Aż tu za któryms razem jadę sobie swoim juz samochodem w nocy i że nudno w trasie było to zwróciłem nagle uwagę, że listwy się nie świecą. Ze wiedizałem że mam pakiet oświetlenie to wlazłem w MMI żeby je rozjaśnić bo mysłełem, że są ściemnione a tu d.u.p.a - nie dziala :)

No tak się wkurw.... że jak wróciłem do domu to od razu odpaliłem etkę i odrobiłem zaległa lekcję. Next day zamówiłem listwy od polifta i pooooszło.

Zonk zrobił się dopiero przy montazu, bo okazało się że skurw... synki w oooo zmieni poliftowe boczki i w przedliftowych nie da sie tych listw zamontowac, bo najnormalniej na świecie nie ma na nie miejsca :wallbash::confused4:

Co więć zrobiłem? Kupiłem komplet poliftowych boczków identycznych jak moje dotychcasowe, ale z miejscem na podświetlane listwy :polew:

Kolega do dziś się ze mnie śmieje i raz na jakiś czas przysyła sms - "Zaje...iste masz te listwy"

niezla akcja :wink4: strach pomyslec czego bys sie doszukal jak bys tak dluzej pojechal :decayed:

Opublikowano

niezla akcja :wink4: strach pomyslec czego bys sie doszukal jak bys tak dluzej pojechal :decayed:

jechalem - na szczescie nic juz nie wygrzebalem niepokojacego :)

Opublikowano

na tych fotkach to świeci sie jak psu jajca ... w rzeczywistości dużo słabiej świeci ;) przynajmniej w mojej c6 :decayed:

Opublikowano

na tych fotkach to świeci sie jak psu jajca ... w rzeczywistości dużo słabiej świeci ;) przynajmniej w mojej c6 :decayed:

zalezy jak ustawisz - tam przeciez regulacja jasnosci jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...