PABLO Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Nowe mody super się prezentują, jeszcze fotele przydałyby się z białą nicią przy skorze Verano jest tylko czarna. Jasna nitka w alkantarze jest/moze byc. Powiedz mi, nie buja na zakrętach przy takim wysokim zawieszeniu Przydałaby się pneumatyka to byłby ideał nastepny co czytac ze zrozumieniem nie potrafi - jakas plaga normalnie... przeciez mam pneumatykę - napisalem to w opisie, widac na zdjeciach a poza tym wszystkie 4.2TDI maja ją w serii Sorry, przed tym postem sprawdzałem dokładnie opis i nie zauważyłem pozycji - pneumatycznego zawieszenia, nie wyspałem się chyba To trzeba było ją obniżyć do sesji
Rosemeyer Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 To trzeba było ją obniżyć do sesji na niektorych jest/byla obnizona ale nie pamietam juz na ktorych. w kazdym razie na 1str masz foty z max w dol i max w gore.
malik Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Nowe mody super się prezentują, jeszcze fotele przydałyby się z białą nicią przy skorze Verano jest tylko czarna. Jasna nitka w alkantarze jest/moze byc. Powiedz mi, nie buja na zakrętach przy takim wysokim zawieszeniu Przydałaby się pneumatyka to byłby ideał nastepny co czytac ze zrozumieniem nie potrafi - jakas plaga normalnie... przeciez mam pneumatykę - napisalem to w opisie, widac na zdjeciach a poza tym wszystkie 4.2TDI maja ją w serii Sorry, przed tym postem sprawdzałem dokładnie opis i nie zauważyłem pozycji - pneumatycznego zawieszenia, nie wyspałem się chyba To trzeba było ją obniżyć do sesji Na jednej z fotek widać nawet na FIS kontrolkę pneumatyki.
PABLO Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 w kazdym razie na 1str masz foty z max w dol i max w gore. Tak te foty na początku widziałem. Myślałem że niżej jeszcze można zejść Sąsiad taką sobie sprowadził ale z USA, 3.6l i 280KM, mało mocy jak na taką pojemność a spalanie dużo większe niż u Ciebie.
pawel1380 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 w kazdym razie na 1str masz foty z max w dol i max w gore. Tak te foty na początku widziałem. Myślałem że niżej jeszcze można zejść Sąsiad taką sobie sprowadził ale z USA, 3.6l i 280KM, mało mocy jak na taką pojemność a spalanie dużo większe niż u Ciebie. Pablo ale z tymi sąsiadami to dajesz akcje Ilu masz tych sąsiadów?
PABLO Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 w kazdym razie na 1str masz foty z max w dol i max w gore. Tak te foty na początku widziałem. Myślałem że niżej jeszcze można zejść Sąsiad taką sobie sprowadził ale z USA, 3.6l i 280KM, mało mocy jak na taką pojemność a spalanie dużo większe niż u Ciebie. Pablo ale z tymi sąsiadami to dajesz akcje Ilu masz tych sąsiadów? Chcesz go poznać :?: Ok nie róbmy spamu koledze
Diego Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Hej Piękne masz auto. A modyfikacja to już cud-miód i orzeszki :cool1: Zaciekawiło mnie podświetlanie listw dekoracyjnych w kabinie. Może znalazłbyś trochę czasu i zrobił fotki jak to wygląda w nocy ? Myślę o dorezaniu tego w cabrio.
Rosemeyer Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Zaciekawiło mnie podświetlanie listw dekoracyjnych w kabinie. Może znalazłbyś trochę czasu i zrobił fotki jak to wygląda w nocy ? Diego co prawda foty nie moje, ale efekt taki sam: Takie listwy są w A8, A6 i Allroadzie w Q7 początkowo ich nie było - zostały wprowadzone w ramach liftingu. W nowym A8, A7 i A6 są kolejne wariacje na temat tego podświetlenia.
Rosemeyer Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Podswietlenie konkret a najlepsze jest to że ja widziałem je w A8 i A6 i nawet przez myśl mi nie przeszło że nie ma w Q7. Kilka razy jeździłem Q7ką, ale nigdy w nocy i nie zwróciłem w ogóle uwagi na to że akurat w Q7 tego nie ma. Aż tu za któryms razem jadę sobie swoim juz samochodem w nocy i że nudno w trasie było to zwróciłem nagle uwagę, że listwy się nie świecą. Ze wiedizałem że mam pakiet oświetlenie to wlazłem w MMI żeby je rozjaśnić bo mysłełem, że są ściemnione a tu d.u.p.a - nie dziala No tak się wkurw.... że jak wróciłem do domu to od razu odpaliłem etkę i odrobiłem zaległa lekcję. Next day zamówiłem listwy od polifta i pooooszło. Zonk zrobił się dopiero przy montazu, bo okazało się że skurw... synki w oooo zmieni poliftowe boczki i w przedliftowych nie da sie tych listw zamontowac, bo najnormalniej na świecie nie ma na nie miejsca Co więć zrobiłem? Kupiłem komplet poliftowych boczków identycznych jak moje dotychcasowe, ale z miejscem na podświetlane listwy Kolega do dziś się ze mnie śmieje i raz na jakiś czas przysyła sms - "Zaje...iste masz te listwy"
Rosemeyer Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 To cie chyba troche szarpnęło no wiesz, nie mogly mi glupie boczki zepsuc calej zabawy udalo mi sie super dogadac z jednym sprzedajacym z allegro i zrobilismy wymiane
pawel1380 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Wygląda to bene. Literówka poprawiona
variocustoms Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 jak już to bene no chyba, że kolega miał na myśli rurki makaronu czyli penne, BTW dobrze, że nie pene bo to znaczy penis podświetlenie fajny modzik
Diego Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Dzieki za fotki Zobaczymy czy coś z mojego modzenia wyjdzie W sieci można wyszukać naprawdę ciekawe rzeczy: http://www.germancarforum.com/car-picture-threads/33925-car-interiors-ambiente-light-picture-thread.html
turdzi Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 a najlepsze jest to że ja widziałem je w A8 i A6 i nawet przez myśl mi nie przeszło że nie ma w Q7. Kilka razy jeździłem Q7ką, ale nigdy w nocy i nie zwróciłem w ogóle uwagi na to że akurat w Q7 tego nie ma. Aż tu za któryms razem jadę sobie swoim juz samochodem w nocy i że nudno w trasie było to zwróciłem nagle uwagę, że listwy się nie świecą. Ze wiedizałem że mam pakiet oświetlenie to wlazłem w MMI żeby je rozjaśnić bo mysłełem, że są ściemnione a tu d.u.p.a - nie dziala No tak się wkurw.... że jak wróciłem do domu to od razu odpaliłem etkę i odrobiłem zaległa lekcję. Next day zamówiłem listwy od polifta i pooooszło. Zonk zrobił się dopiero przy montazu, bo okazało się że skurw... synki w oooo zmieni poliftowe boczki i w przedliftowych nie da sie tych listw zamontowac, bo najnormalniej na świecie nie ma na nie miejsca Co więć zrobiłem? Kupiłem komplet poliftowych boczków identycznych jak moje dotychcasowe, ale z miejscem na podświetlane listwy Kolega do dziś się ze mnie śmieje i raz na jakiś czas przysyła sms - "Zaje...iste masz te listwy" niezla akcja strach pomyslec czego bys sie doszukal jak bys tak dluzej pojechal
Rosemeyer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 niezla akcja strach pomyslec czego bys sie doszukal jak bys tak dluzej pojechal jechalem - na szczescie nic juz nie wygrzebalem niepokojacego
wojoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 na tych fotkach to świeci sie jak psu jajca ... w rzeczywistości dużo słabiej świeci przynajmniej w mojej c6
Rosemeyer Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 na tych fotkach to świeci sie jak psu jajca ... w rzeczywistości dużo słabiej świeci przynajmniej w mojej c6 zalezy jak ustawisz - tam przeciez regulacja jasnosci jest
Rekomendowane odpowiedzi